Mit mondhatott neki az apám? 17/L
Pénteken nálunk volt a barátom, egy kis időre kettesben maradt apával mert el kellett mennem anyának segíteni.
Miután visszajöttem olyan furcsán viselkedik velem a barátom azóta, kicsit távolságtartó, lerázott ,hogy késő van és haza kell mennie, búcsúzáskor nem megcsókolt hanem az arcomra adott puszit.
"Ezekszerint a pasid megijedt alaposan, ha màr igy köszönt el tõled.Kérdezd meg tõle. Viszont jót kuncogtam most ezen a történeten."
Nem mond semmit.
Örülök ,hogy jól szórakozol. :(
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:04
Barátom is 17 éves.
Szerintem valami ilyesmit:
"Bekur, én türelmes vagyok, másfél év vietnami fogság béketűrővé tett. De ha azon kaplak, hogy meg mered rontani az elsőszülött lányomat, akkor elkaplak haver, elkaplak, mint sárgát a napalm!"
Hogy lehet egy szülő ilyen szemétláda?! Belemanipulálni a gyereke magánéletébe... undorító... engem is tiltani akartak 17 évesen az akkori barátnőmtől, aminek az lett a vége hogy sutyiban még kb 5 évig jóban voltunk. Szerintem a barátodat ki kéne faggatnod alaposabban... Amúgy azóta is távolságtartó veled, vagy csak tényleg késő volt és haza kellett mennie? Mindenképpen szedd ki belőle hogy mit mondott apád, vagy apáddal veszekedj egyet, hogy miért ront bele a barátságaidba. mindenképpen meg kéne tudni a pontos helyzeted.
26/pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!