Szerintetek az apám normális a pénzmániájával?
nem...
apád nehari... de egy kötsög ember
bocsás meg
Egy családra megkeresni 200 ezer forintot úgy, h csak egy nagyon picike a pótlás az lófütyi. Megértem, h apukád ideges. Milyen betegsége van anyukádnak, h csak 28 ezret kap?
Az én anyukámnak elég súlyos ínhüvelygyulladása van, de mégis 40 órát lehúz egy héten a számítógép mellett. Otthon meg aprítani alig tudja a zöldséget a főzéshez, de megy, mert kell az a 90ezer, amiből egyből elmegy 70ezer. Én próbálok neki úgy segíteni, ahogy tudok, de nekem is itt van a saját lakhelyem (párommal) meg a szerény fizetésem.
Apád kicsit bolond ne is haragudj hogy ezt mondom de nem igaz hogy havi 200 ból nem lehet megélni. Ha nincs hiteletek akkor simán meglehetne élni belőle. Mi még a válság idején is megéltünk havi 150 ből amikor anyum egyszerűen nem tudott elhelyezkedni.
Én havi 90 et keresek és napi 9 órát dolgozom de van amikor 10-11 órát is bent vagyok a műhelybe mert dolgozni kell nincs mese. Én a fizum felét automatikusan beadom a családi kasszába fizukor mindig kiveszem a felét azt anyámnak oda adom a mási feléből az autómat tartom fennt és a kicsi ami marad azt félre teszem. Néha az én apám is pattog hogy kicsit többet is adhatnék de egyszerűen nem tudok így is csoda hogy a felét betudom rakni a mközösbe plusz az autómat rendbe tudom tartani mivel nincs más amivel betudok menni a munkahelyemre, sajnos ez van ezt valahogy túl kell élni.
A én anyukámnak sincs diplomája, mert csak egy érettségire futotta, amikor a nagyapám megbolondult és kidobta mamámat és anyukámat, mert annyira nőgyűlölő volt. Majd hozzáment apámhoz, szült két gyereket, apám alkoholista lett, lopott, így csak az anyám pénze volt, h felneveljen minket. Mindezt úgy, h mára magasvérnyomása, vállában kopása és több mint tíz éve olyan ínhüvelygyulladása van, h a rohadt számítógép klaviatúrához alig tud hozzáérni, mert fáj a keze.
Miről beszélsz, te elkényeztetett? Apukád azt akarja, h becsüld meg a pénzt, amit ad és becsüld meg a munkát, ne csak a feneked nőveszd, mert te "tanulsz". Vegyél példát a tesódról.
te tisztában vagy az árakkal??
nem tudom mekkora a házatok nyilván nem 1szoba konyha
és 4ember kajája sem 50000/hó.
néha eljársz boltba??
net van
tv van
disco van
ne hisztizz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!