Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az apám normális...

Szerintetek az apám normális a pénzmániájával?

Figyelt kérdés
Apám magába keres 200.000 forintot, anyukám kap 28.000 forint szociális segélyt mert le van százalékolva nem tud elmenni dolgozni. A tesóm keres 70.000 forintot néha ő is belead a háztartásba, én pedig eljárok tanulni. Apám rám és anyámra állandóan ránk hánytorgatja, hogy mi nem keresünk semmit, és hogy ennyi pénzből nem tudunk megélni. Emiatt szinte mindennaposak a veszekedések, ami már engem idegileg kiborít!!! Azt mondja hogy mostantól ő akármilyen számlának a felét fogja csak kifizetni a többit fizessük ki mi, hogy ha állandóan itthon ülünk és van időnk arra hogy pl. a villanyt használjuk! Nem érti meg hogy anyu egyszerűen nem tud elmenni dolgozni, mert le van százalékolva! Amikor akadt volna neki egy könnyű munka arra bezzeg apu nem engedte, mert azt mondta akkor hogy nem lesz leszázalékolva, de most meg azt mondja hogy menjen dolgozni, de nincs semmilyen könnyű munka amit az anyukám elbírna!
2011. okt. 4. 13:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem anyukám és apukám is dolgozik rendesen mégis ketten keresik meg a 200ezret....el lehet tartani egy 4 tagú családot ennyiből h az ember figyel arra mikor mit vesz meg és hol...nem is ez a kérdés, ezen fölösleges fennakadni....

És nem nem normális a viselkedése, épp azért mert felhánytorgatja, ha anyukád nem tud dolgozni sajnos ez van,erről senki sem tehet, főleg te nem és édesanyád... legalább van aki rendetlent körülötte....

2011. okt. 4. 14:56
 12/18 anonim ***** válasza:

1. Te hány éves vagy?

2. Anyukádnak mi a baja?

2011. okt. 4. 14:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Apádnak kellene lennie a családfenntartónak...de neki nem tetszik ez a szerep.Hát gázos....
2011. okt. 11. 17:20
 14/18 anonim ***** válasza:
76%

Sok helyen két ember keres meg 200 ezret, mégis kijönnek belőle, és gyerekeik is vannak.

Nálatok pedig 230 ezer forint van alaphangon.

Tesód már dolgozik, tehát, csak te vagy a "gyerek".

Ki lehet jönni ennyiből, apukád meg simán kiállhatatlan.

2011. okt. 11. 17:40
 15/18 anonim ***** válasza:

istenem ez nem normális dolog

nekünk jó esetben van 105 000-130 000 ft-unk 4-en vagyük + 2 macska 1 kutya

azért néha vannak megszoritások de azért megélünk

kb 80 000-90 000 ft a számla

2011. okt. 11. 19:54
 16/18 anonim ***** válasza:
50%

Ne feledd!

Apád tart el ennyi embert!

Te csak költöd és kritizálsz!!

Arra gondolj, hogy ha véletlenül történne apáddal valami, akkor simán éhen halnátok!!!

Vagyis BECSÜLD MEG APUKÁDAT !!!

2011. okt. 11. 23:27
 17/18 anonim ***** válasza:

Az elvileg igaz, hogy ennyi pénzböl meg tud 4 ember élni, DE CSAK AKKOR, ha nem pazarolnak, hanem mindenki igyekszik spórolni.

A kérdésböl nekem az derül ki, hogy az apa dolgozik, hozza a pénzt, a többiek meg szórják szanaszét. Mert hogy az áram és egyéb számlák miatt van kiakadva.

Nem vagy hajlandó megirni, hogy mi baja van anyádnak, de sok olyan munka is van, amit otthonról is lehet csinálni, másrészt ha valaki nem dolgozik, attól meg sprórolni tudhat. Ha úgyis otthon van, akkor fözzön olcsóbban finomakat, ne kész/félkész kajákat adjon asztalra, nem kell a villanyt pazarolni, felesleges mindenhol egész nap égetni a villanyt, járatni a TV-t, meg a PC-t, lehet úgy is mosogatni, hogy közben nem folyatja az illetö a vizet, nem kell a lakást 25 fokra füteni, stb.

2011. okt. 12. 08:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Az én apám is pont ilyen, csak ő mindig is ilyen volt, már akkor is amikor én és a testvérem gyerekek voltunk. Az én anyukámnak vesebetegsége volt (később mellrákja is volt), de próbált visszahelyezkedni a nyomdászvégzettségével, de azt mondták neki hogy elavult lett a tudása.
2012. febr. 26. 04:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!