Szülők ez mennyire normális?
Este összecsomagolsz pár cuccot egy bőröndbe és közlöd, hogy mész a szeretődhöz, aki szintén kismama, de rendben tartja a lakást, és fenomenális az ágyban.
2 óra múlva hazamész, közlöd, hogy csak vicceltél, és megkérded, hajlandó-e változtatni.
Nagy örömszex lesz!!!
Amíg pici a baba, és a feleséged sokat szoptat, sajnos természetes, hogy kevésbé kívánja a szexet. Puszta biológia. Az ő részéről normális, viszont a tiedről is az, hogy neked ez így nem oké, úgyhogy tényleg le kéne ülni és kompromisszumokat kötni.
Az is érthető, hogy kevesebb ideje van a házimunkára, mert egy pici, folyton síró baba tényleg nagyon fárasztó. Nagyon szép tőled, hogy ebben segíted, és nem kéne, hogy hisztizzen, de erre is csak azt tudom mondani, hogy beszélgetés, beszélgetés, beszélgetés. Mert ezt csak ti ketten tudjátok megoldani, mi itt okos tanácsokkal nem.
u.i. Nálunk is ez volt, fél évig a szex gondolatától is rázott a hideg, azóta viszont jobb, mint korábban volt. Türelem. :)
Elhiszem, hogy a feleséged fáradt (mondjuk kap tőled segítséget) de szerintem madárnak néz. Bocsi, hogy ezt mondom.
A férjemmel nekünk is van egy 1éves lányunk. Tényleg 24órás meló, de nemcsak Anya vagyok, hanem Feleség is, a férjem Szeretője, szóval nem hanyagolhatom el, sem lelkileg, sem testileg. Nekem is vannak olyan estéim, hogy bealszok a gyerekkel már este fél9kor, de hajnalban akkor odabújok hozzá...
Szóval szerintem lusta és ezt meg kellene vele beszélned mindenképp, hogyha nem változtat, akkor tönkre is mehet a házasságotok, mert el fogtok távolodni egymástól.
13:15 válaszoló!Te meg egy arrogáns bunkó vagy!
Nem basszus nem szexért csinálja,de ha már leveszi a házimunka terheit a nejéről,nem lehet olyan fáradt,mint amennyire mondja...Nem tért ki arra a kérdező,hogy problémás lehet e a gyerek,de feltételezem nem.Inkább beszélgess el vele kedves kérdező.Sok sikert!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!