Szülők ez mennyire normális?
Ha nem kívánja a feleség és okos, tudja, hogy előbb-utóbb baj lesz ebből. Ha nem, akkor sajna buta.
Ekkor szoktak az okos nők egészségügyi szexet adni a párjuknak, sőt imitálják, hogy ők is élvezik. Legyünk őszinték, az a 15 perc kibírható nem? És a férfi nem szólhat egy szót sem. Még ha fáradt, fáj a feje, migrénje van, stb....15 perc!!! Egy ürítés, és béke van! A hormonok leállnak.
Bocs ha alpári voltam de ez a tömör igazság.
(F)
Itt komolyan ennyi ember van már megint, aki nem fogja fel, hgy nem minden anyuka egyforma kicsi babával?
Egyik agyba-főbe kufirckodna, a másik meg rágondolni sem tud, és mindkét felfogás teljesen normális! Fogjátok már fel, hogy mindenki máshogyan éli meg a dolgot. A kérdező önző mint az állat, és nagyon sajnálom a feleségét, hogy vannak itt emberek, akik még bátorítják. (pláne a nőktől nem értem..............................oké, férjet nem kéne elhanyagolni, de akinek a hormonok miatt nincs kedve, az játssza meg? Komolyan ha az ostobaságnak fokmérője lenne...pláne nőktől nem értem ezt a hozzáállást.De az is igaz, sokszor a nők alulmúlják a férfiakat is, ha toleranciáról van szó, vagy annak felismréséről: NEM vagyunk egyformák.
" Sajnálom, hogy sok az ilyen nő, akinek nincs 10perce a férjére...
Én is Nő vagyok, Anya, Feleség, Szerető. Igen, megcsinálom a házimunkát, igen szopiztatok, játszok a gyerekkel, nem alszok, mert óránként megébred, mert jönnek a fogai és csak hajnal3tól alszik huzamosabb időt 7ig.
Igen, valóban nehéz volt a szülés, 16órát vajúdtam,aztán megcsászároztak és igen 1hónapig fájt a sebem.
És tetejébe egésznap egy gyerekkel vagyok aki még nem beszél csak babanyelven.
DE (és le lehet pontozni)
Feleség vagyok. Amikor a férjem hazajön, szeretne velem beszélgetni. Neki is vannak igényei. Persze megértő, mert segít bevásárolni, reggelit hoz nekem, megmasszíroz. De könyörgöm a szex alapszükséglet (a kaja, meg az alvás mellett foglal helyet) Én sem hiszem el, hogy nincs egy Nőnek, Anyának kb. 10perce a 24órából, hogy a férjét kényeztesse, aki nem utolsó sorban:Értünk dolgozik, aggódik, próbálja megérteni azt amit nem tud. Tiszteljük már és szeressük a Férfit, a gyerekünk Apját ennyire.
De persze lehet a hormonokra fogni,meg a fáradságra a szexmegvonást....de inkább ez csak lustaság és hiszti."
Igen, lehet, hogy Nő vagy, meg Anya, meg Feleség. De iszonyat ostoba.
Kedves kérdező!
Itt aztán kaptál hideget, meleget. Én a helyedben beírnám a google-ba: szex szülés után...és amik feljönnek, azok között olvasgatnék. Néhány kérdésre biztos kapsz választ (pl.: miért hisztizik,miért nem kívánja most a szexet stb), és azok után eldöntheted, most kell leülni a feleségeddel beszélgetni,vagy vársz még egy kicsit.
Minden jót!
Ja, a linkek:
itt a többi is:
Ezt egyszerűen nem hiszem el. Értem, hogy a férfiaknak fontos a szex, na de nem gyerekek vagyunk, hogy durcizzunk meg hisztizzünk meg fenyegetőzzünk!
Melyik megterhelőbb fizikailag? Szülés vagy a szexmentesség? Döntse el mindenki magának.
Fontos a szex. De itt a feleségnek igen csak jó indoka van arra, hogy miért nem akar. Ha nem szült volna, és csak úgy nem kívánná a szexet, én is azt mondanám, hogy hisztis. Na de itt nem erről van szó.
El kell döntened, hogy szereted-e. Mert tényleg lehet frusztráló a szexmentesség, de a szexet könnyebb pótolni, mint a szerelmet. Ha annyira nagyon-nagyon vágysz a kielégülésre, akkor maszturbálj. Nem szex, de jobb, mint a semmi.
Ideális esetben az választottad feleségedül, akit szeretsz. Hát itt a remek alkalom, hogy bizonyítsd, hogy nem csak a szád volt nagy. Légy férfi, nőj fel a feladathoz.
Bocsánat, hogy a lényeget nem értitek.
Nem vagyok Szuperanya, sem hazudós.
Én is fáradt vagyok és nem játszottam meg soha az orgazmust.
6hetet mi is kivártuk, a behatolással és nem kufircoltam én sem.
Amúgy meg valamelyik kedves válaszomra reagálónak ajánlanám figyelmébe ezt: [link]
Csak mert szerinte a szex, és a testi örömök nem alap-fiziológia szükséglet.
És még egy: az orális szexhez, vagy a kézzel kielégítéshez nem kell behatolás, csak egyvalami de az nagyon: önzetlenség (hogy a férjem jól érezze magát)
Vagy megint én leszek az ostoba? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!