Elvált szülők gyermekei! Szoktatok irigykedni a 'normális családokra'?
ma 17:43
Szólj a gyámügynek, egy tanárnak anyukádnak, ez szörnyű.
Bár a szüleim nem veszekedtek,mégis elváltak..Nekem ez így nagyon jó,és valahol örülök is annak,hogy elváltak.
Ha nem váltak volna el anyu még mindig apuval élne,és befásulna,unalmas lenne.Vidéken élnék,és bár mindenem meglenne,de csak egy srác lennék vidékről.
Így hogy elváltak(és mindkettőnek van kapcsolata) sokkal jobb.Apám még mindig vidéken él.Jó fej,és igyekszik mindent megadni amire szükségem van.Anyám fiatalodott,jó fej,vidám nő lett,és úgy döntött ideje másképp élni.Ő megteremtette az,hogy Angliában éljek,iskolába járjak. Mindent biztosítanak amire szükségem van--Az is tök jó,hogy a szüleim időben észre vették(7 éves voltam) hogy nem illenek egymáshoz,és barátságban,minden harag nélkül váltak szét.MA is tök jó barátság van köztük..Ha hazamegyünk nyaralni apámék mindig örömmel fogadják anyuékat..Apám élettársa is nagyon kedves,és anyu is kedveli,a nevelt apám,és az édesapám,meg tök jól elvannak.:)
Szóval én jól jártam,hogy elváltak.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!