Köcsögnek érzem magam emiatt. Tényleg az vagyok vagy ez most normális?
a nővérem terhes volt,és asszem 16 hetes volt a baba,de ma vetette el,mert kiderült,hogy meghalt a pici
és ez most szomorú meg minden,de valamiért nem érzek semmit
mármint igen,sajnálom a nővéremet,de valamiért nem vagyok szomorú
és emiatt úgy érzem,egy utolsó szemét vagyok,mert itt halt meg végülis egy kis...baba....bár még nem is volt teljesen kifejlődve gondolom....de akkor is :S
tényleg nagyon gennyláda vagyok vagy ez most normális?
13l
Nem vagy az, számodra még nem volt nagy veszteség.
De ezt nem mond a nővérednek, mert őt gondolom megviselte az eset.
13 évesen nem törvényszerű, hogy a nővéred magzatjához annyira "kötődj". Főleg, hogy feltételezem, látható jele sem volt még a picinek. Nem vagy szemét.
Arról nem is beszélve, hogy felnőtt emberek sem fogják fel gyakran a dolgok súlyát, te pedig gyerek vagy még.
mivel nem láttad a babát, nem tutujgattad, így nem fejlődött ki a kötődés, és mivel nem is benned volt, így nem élted át azt az izgalmat, ami ezzel jár.
ha születés után pl 1 hónap múlva halt volna meg egyik napról a másikra, akkor megviselt volna, de így érthető, hogy nem.
ez a természet rendje, mert ha minden magzat miatt depis lenne az egész család, ki vígasztalná azt, akit veszteség ért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!