Ti mit szólnátok ha a szülést követő apanapokon a párotok az előtő kapcsolatából született gyerekeit vinné nyaralni?
Mit miért nem teszek? Győztél, mondtam, állj már le, ne foglalkozz velem.
Azért írtam, amit írtam egyébként, mert remélem a kérdező nem olyan ostoba, sötét, bosszúálló asszony, mint te vagy,
hanem egy értelmes, érzékeny, családszerető nő.
"En szulok frissen, en megyek haza kimerulten, ujszulott babaval es ha mar jar apanap, akkor elvarnam, hogy ha ki tudja venni, akkor vegye ki es legyen velem es a kisbabajaval."
Azt nyilván, de itt arról volt szó, hogy 1 hónappal később vette ki ezeket a szabikat (gondolom, amikor rájött, hogy a rendesekből kezd kifogyni, ezek meg x idő után elvesznek), amikor hazajött az anyuka, akkor, gondolom, vett ki a rendes szabijából.
"lenne kompromisszum (hogy jol van szivem elso harom nap a tied masodik kettoben muszaj a nagyokat elvinnem, igy legalabb le lesznek tudva es utana honapokig "minden" szabadidom a tietek...)"
A saját gyereked érdekében se kéne arra szoktatnod, hogy ha valaki két napig foglalkozik egy gyerekkel, akkor utána hónapokra le van tudva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!