Miért hozza el a párom a hétvégékre az előző kapcsolatából született gyermekeit, ha nincs is ideje foglalkozni velük?
Nekem nincs semmi bajom a gyermekeivel. 9 és 5 éves lányok, 6 éves kisfiú.
A páromat már kérdeztem, de elintézte annyival, hogy ez az idő neki jár és a gyermekeinek is jót tesz, ha megismernek minket. Ez így nagyon jól hangzik, de a valóságban nem túl sok értelmét látom, mert mi alig vagyunk itthon.
És akkor ki vigyáz a gyerekere?
Miért hozza el? Fura egy hozzáállás...
Na ezt én is megkérdeztem tőle mikor a 4.hétvégén én voltam csak vele.
Szerintem azért mert ha nem teszi anyuka elhordja mindennek.
Ha anyuka elhordja mindennek, akkor anyukának igaza van. Ugyanis neki is jár egy kis szusszanás, apukának meg a láthatás.
Ha a apukának nincs rá igénye, és a barátnővel vannak a gyerekek, akkor a barátnő is beláthatja, hogy ő is rosszul választott, nem csak a volt feleség.
A párom a munkarendje miatt folyamatosan 12 órázik hétvégente, van, hogy haza sem jön szombaton, mert túl fáradt hozzá, inkább a főnökénél alszik. Vasárnap hazajön, hazaviszi a gyerekeket és ennyi a velük töltött idő.
Én szombatonként tanfolyamra járok, utána dolgozni megyek (6-kor indulok, este 10-re érek haza), vasárnaponként csak dolgozok, de akkor is csak 1/2 8 körül érünk haza, addigra a párom már hazaviszi őket. Az én gyermekeim ilyenkor vagy a szüleimnél vannak vagy a volt anyósoméknál. A párom gyermekei nálunk vannak és a szomszédunk vigyáz rájuk, néha az én gyermekeimre is ő szokott vigyázni, ha máshogy nem tudjuk megoldani.
Hétköznap többet vagyunk otthon mint hétvégente, de az anyjuk ragaszkodik a hétvégi láthatáshoz, már próbáltunk változtatást kérni, de elutasították (túl messze lakunk és nem tudnának a gyerekek iskolába, óvodába menni, illetve csak úgy, ha 1/2 5-kor indulnának).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!