Szoktatok veszekedni a párod előző kapcsolatából/házasságából származó gyerek miatt? És a volt párja miatt?
Tegnap ebéd után telefonált az ex, hogy itt van a ház előtt, menjen le a párom (már ez gyanús volt, ha akar valamit interneten ír, hogy a párom hívja fel). Pár perc múlva megjelent a gyerekkel, szegénykém beteg. Az anyja nem viszi/vitte az ügyeletre, hanem elhozta hozzánk, hogy majd vagy a párom vagy én, vigyük reggel dokihoz. Párom ment volna éjszakás műszakba dolgozni, de kellett szabit
kérnie. Persze a főnöke nem hitte el, hogy ez a sztori valós, félek, hogy ennek még következménye lesz! :(
Emiatt összevesztünk, mert ez a hétvége az exé lett volna.
Csak a gyereket sajnálom, hogy betegen rángatják jobbra balra.
Hát ilyen miatt nem veszekedtem még a férjemmel.Szegény gyerek szerinted direkt lett beteg?Miért kellett szabit kivenni a férjednek?Te nem tudtad volna elvinni dokihoz?
Nem tudom meddig lesztek együtt,de nem gondolom hogy jó ötlet a gyerekét fúrni.Elvileg az apja annak a gyereknek.Szerinted percre pontosan be kellett volna jelenteni már szerdán,hogy figyu vasárnap délután beteg lesz a gyerek és viszem ebéd után?Érdekes felfogás.
Szegeny gyerek, o aztan igazan nem tehet semmirol.
El kellett volna vinni ugyeletre tegnap ebed utan.
Nem fúrom a gyereket, csak nem értem, az anyja miért nem vitte el az ügyeletre 39-39 fokos lázzal.
A gyerek kérte, hogy az apja vigye orvoshoz. Egyébként holnaptól én vigyázok rá, mert az anyja elutazott, csak erről elfelejtett szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!