Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok veszekedni a párod...

Szoktatok veszekedni a párod előző kapcsolatából/házasságából származó gyerek miatt? És a volt párja miatt?

Figyelt kérdés

Tegnap ebéd után telefonált az ex, hogy itt van a ház előtt, menjen le a párom (már ez gyanús volt, ha akar valamit interneten ír, hogy a párom hívja fel). Pár perc múlva megjelent a gyerekkel, szegénykém beteg. Az anyja nem viszi/vitte az ügyeletre, hanem elhozta hozzánk, hogy majd vagy a párom vagy én, vigyük reggel dokihoz. Párom ment volna éjszakás műszakba dolgozni, de kellett szabit

kérnie. Persze a főnöke nem hitte el, hogy ez a sztori valós, félek, hogy ennek még következménye lesz! :(

Emiatt összevesztünk, mert ez a hétvége az exé lett volna.

Csak a gyereket sajnálom, hogy betegen rángatják jobbra balra.

2014. márc. 24. 07:04
 1/9 anonim ***** válasza:
33%

Hát ilyen miatt nem veszekedtem még a férjemmel.Szegény gyerek szerinted direkt lett beteg?Miért kellett szabit kivenni a férjednek?Te nem tudtad volna elvinni dokihoz?

Nem tudom meddig lesztek együtt,de nem gondolom hogy jó ötlet a gyerekét fúrni.Elvileg az apja annak a gyereknek.Szerinted percre pontosan be kellett volna jelenteni már szerdán,hogy figyu vasárnap délután beteg lesz a gyerek és viszem ebéd után?Érdekes felfogás.

2014. márc. 24. 08:05
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Szegeny gyerek, o aztan igazan nem tehet semmirol.

El kellett volna vinni ugyeletre tegnap ebed utan.

2014. márc. 24. 09:02
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem szokj ehhez hozzá!nálunk is ez megy.a nagy semmittevés közben nem ér rá elvinni éves kontroll vizsgálatra.mama vitte el,ez megy évek óta.nincs már anyás apás hétvége.szinte csak apás.nem bír vele,most az a terve,hogy ideköltözteti..
2014. márc. 24. 09:06
 4/9 anonim ***** válasza:
És ne a gyerekre haragudj,nem tehet róla.
2014. márc. 24. 09:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Én nem értem ezen hogy lehet veszekedni. Dühíthet az ex viselkedése, de mit tehet errõl a párod? Neki se kellett volna orvoshoz vinni a gyerekét? Vagy az utcán hagyni, mondván anyás hétvége van?
2014. márc. 24. 09:30
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
De utálom az ilyen rosszindulatú hozzászólókat. Egy szóval nem írta a kérdező, hogy utálná, vagy fúrná a gyereket. Egyébként nálunk is voltak veszekedések az ex miatt. Nálunk párom nevelte a kislányt, az anyja havonta- kéthavonta megjelent, de akkor is könyörgések árán hogy vigye már el a lányát kicsit. Olyankor ott volt a kislány 1-2 napot, aztán hozta is vissza. Ha beteg volt akkor is párom vigyázott rá, mert neki nem volt pénze gyógyszert venni a gyereknek. Mindig valami kifogást talált, hogy miért nem viszi el a gyereket. Hol azt, hogy nincs pénze enni venni neki, hol azt hogy nem tudja hol altatni, mert nincs annyi ágy. Nálunk ilyeneken ment a vita. Aztán ha pénz kellett neki akkor meg fel tudta hívni páromat, az meg adott is neki, mondván hogy csak a gyereknek az anyja.. na ettől a mondattól a falra tudtam volna mászni. Mikor én foglalkozok a gyerekkel, én ruházom stb...neki meg az a kiváltsága, hogy a gyereknek az anyja és szegény nincs pénze, meg nem tud dolgozni. Aztán terhes lett újra a csaj az új párjától érdekes azt volt pénze megszülni, meg eltartani. Volt hogy páromat hívta adjon már kölcsön pénzt, mert a másik gyerekének nem tud kaját venni. Persze a külvilág felé előadta, hogy milyen jó anya és a száját tudta jártatni, hogy párom hogy nevelje a gyereket. 3 éve mondtam páromnak, hogy itt elég. Nem vagyok hajlandó velük maradni ha tartani meri a kapcsolatot az exel, vagy el meri vinni a kislányt hozzá. Eleinte én szorgalmaztam, hogy látogassa rendszeresen, mivel így csak rosszabb volt a gyereknek hogy nem vitte mondtam hogy ne merje elvinni többet. 3 éve nem is látta a kislány az anyját, azóta nincs vita köztünk sem. A kislánynak sincsenek szerencsére emlékei az anyjáról. Mostmár együtt is élünk párommal és a kislánnyal, így nagyon jól elvagyunk de engem is szörnyen irritálna ha napi kapcsolatban lennénk vele. Ha normális lenne és lehetne vele értelmesen beszélni akkor ok, de sajnos ő nem ilyen. Néha mikor vita van a kislánnyal megfordul a fejembe, hogy b...szameg ezekkel a problémákkal nem nekem kellene foglalkozni hanem az anyjának, vagy amikor nincs pénzünk ő meg kéri a boltba a joghurtot akkor eszembe jut hogy a gyerektartásból amit fizetnie kellene mennyit meg tudnánk venni, vagy mikor évekig benyelte a gyedet ami páromnak járt volna stb...de aztán eszembe jut párom és hogy mennyire szeretem őket és, hogy szerencsére nincs képben el is felejtem a mérgem. Sajnos neked így sokkal nehezebb a helyzeted. Nem tudom nálatok alapból kinél van a gyerek? Milyen sűrűn van veletek? Neked annyi a feladatod, hogy legyél jóba a gyerekkel, szeressen veled lenni ha otthon van az anyjával csak jókat halljon rólad. Szeresd párodat és amikor ott van a gyerek hármótokkal foglalkozz csak. AZ ex ne legyen téma azon kívül, hogy mikor jön meg mikor viszi a gyereket. Ez így tényleg fura hogy csak odavitte a gyereket, hogy itt van vigyed az orvoshoz úgy hogy meg se kérdezte ráér-e dolgozik-e stb, ezt azért megkérdezhette volna mert ok hogy a nőnek dolga van, de mi van ha párod se tudja megoldani a főnökével hogy ne kelljen bemennie.
2014. márc. 24. 11:16
 7/9 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, köszi a lepontozást..tipikus... :D Kérdező csak egy tipp, de szerintem ilyen kérdéseket ide ne nagyon tegyél fel, mert sok az elhagyott, befásult, megcsalt nő vagy épp a beteges ősanya típus akik el se olvassák amit írsz de már támadnak :D Amúgy témába vág ha gondolod olvasd el, tettem régebben ki kérdést ebben a témában és ide legalább értelmes válaszokat írtak. http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
2014. márc. 24. 13:03
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem fúrom a gyereket, csak nem értem, az anyja miért nem vitte el az ügyeletre 39-39 fokos lázzal.

A gyerek kérte, hogy az apja vigye orvoshoz. Egyébként holnaptól én vigyázok rá, mert az anyja elutazott, csak erről elfelejtett szólni.

2014. márc. 24. 13:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi törtènt azóta? Együtt vagytok?
2018. máj. 4. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!