Mit tegyek? Nagyon nagyon el vagyok keseredve, ezért mint utolsó lehetőség, írok ide. Páromnak van az előző kapcsolatából egy lánya és 6hónapja született közös kislányunk.
Szerintem ezt az idő megoldja. Kicsit össze vagy zavarodva. Képzeld el, hogy a párod annyi szereti a másik lányát IS, mint te a kicsit. De a szeretet nem feleződik, nem fogy el, hiszen akinek több gyereke van, mindet szereti, csak nem tud annyi időt tölteni velük. A lánynak sem lehet egyszerű, érezheti, hogy apa lecserélte.
Ne gyártsál problémát, mert ezzel őrületbe kergetsz mindenkit, magadat is.
Én nő vagyok.Nekem van az előző házasságból egy gyermekem a párommal van egy közös babánk 9 hónapos.El se tudom képzelni mit érzel..Sose kételkedtem a páromban ,hogy nem a sajátja ként szereti a fiamat.Igaz 2 éves kora óta ö neveli.Persze ez totál más.Mert nálunk nem csak "látogatóba van" a gyerek hanem velünk él.
Lehet ,hogy csak a szülés miatt érzel most így.Hidd el ,hogy ugyan úgy szereti a párod mind a 2 gyermekét.Ez miatt ne vitázzatok,ne legyél ideges.Ne okozz ezzel a butasággal fájdalmat a párodnak.Olyat sose kérhetsz tőle ,hogy ne foglakozon a másik gyermekével.Tudtad ,hogy van neki mikor össze jöttél vele....Remélem csak átmeneti ez a probléma.
pszichológus minél hamarabb,mielőtt tönkreteszed a kapcsolatod.
Tiszta önzőség amit csinálsz, ha másnál látnád te is kiakadnál rajta
Köszönöm a válaszokat,nem kell a negatív kritika,mert tisztában vagyok vele,hogy bennem van a hiba. És leköpnék egy másik nőt,ha ilyen lenne mint én....
Beszéltem már pszichológussal és ugyanazt mondta mint ti.
Én tudom mi lenne a helyes,de egyszerűen nem megy!!!!!
Nagyon sokszor magamba száltam és éjszakákat nappalokat ezen gondolkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!