Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon nagyon el...

Mit tegyek? Nagyon nagyon el vagyok keseredve, ezért mint utolsó lehetőség, írok ide. Páromnak van az előző kapcsolatából egy lánya és 6hónapja született közös kislányunk.

Figyelt kérdés
Azóta teljesen kifordultam magamból. Megutáltam teljesen a párom gyerekét és szinte fizikai fájdalmat érzek ha vele van. Nagyon sokat veszekszünk emiatt. Mielőtt megszületett a közös babánk, akkor viszonylag normális volt a lányával a kapcsolatom. De ugye ő is féltékeny lett az apjára. Azóta mindig hasonlítgatom hogy a párom melyikkel hogyan viselkedik. Úgy érzem csak akkor boldog ha a másikkal lehet. Nagyon sokat veszekszünk. Én már jobban szeretném ha vége lenne a kapcsolatunknak, de igazából szeretjük egymást és a babánknak se lenne ez jó. De pl már nem tudom elképzelni hogy a karácsonyt a másik nő gyerekével töltsük. Mi egy CSALÁD lennénk, de nem tudom így érezni. Teljesen ki vagyok már. Sokat sírok és mindennap a megoldáson gondolkodom. Valaki írjon aki hasonló helyzetbe volt és sikerült túllépni ezen vagy megoldani. Kérdésem: Vagy nincs is ilyen? Mert ilyen csak a mesékben van?
2012. ápr. 2. 08:15
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Olyan pszichológussal beszélek folyton,aki minden titkomat és az egész életemet ismeri. Még lehet hogy jobban ismer engem mint én magamat. De ő is csak ezeket tanácsolta,amiket ti. Meg hogy egy ideig töltsük külön azt az időt amikor a kislány itt van. Ez sajnos nem igazán megoldható,mert autónk nincs és a szüleim akikhez mehetnénk messze laknak. Falun lakunk sajnos itt nem igazán ismerek semmit,mert a párom lakkott itt és én csak úgymond "betolakodó" vagyok.
2012. ápr. 2. 09:25
 22/36 anonim ***** válasza:
Lehettek "külön" egy lakásban is. Ezek alatt a hétvégék alatt foglalkozz csak a gyerekkel és magaddal és ne a férjeddel.
2012. ápr. 2. 09:29
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj abban örömet találni ilvenkor, hogy csak a gyerek és te vagytok kettesben.És utána ha elment a kislány abban,hogy újra együtt vagytok hárman
2012. ápr. 2. 09:30
 24/36 A kérdező kommentje:
igen pontosan ez történik. De megesz a féltékenység.... És mit fogok majd mondani a gyerekemnek ha majd megkérdezi,apa ilyenkor miért nem foglalkozik velem?
2012. ápr. 2. 09:31
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Mert a testvéreddel foglalkozik,akit nem lát 2 egész hétig.

De gondolom mire majd kérdezni tud addigra már foglalkozhat a kettővel egyszerre és te addig elmehetsz a fodrászhoz.

2012. ápr. 2. 09:36
 26/36 anonim ***** válasza:
Nem külön kell menni, hanem a fejedben kell rendbe tenni az érzéseket. Ez attól nem fog megoldódni, hogy külön vagytok azokon a hétvégéken, amikor ott a kislány. Véleményem szerint mivel féltékeny vagy, állandóan azon fog járni az agyad, hogy a férjed most a kislányával jól érzi magát, ti meg külön vagytok. Próbálj 180 fokos fordulatot venni, ehhez kellene a pszichológus segítsége, de ha nem próbálod meg azt csinálni, amit mond, akkor nem fog sikerülni a büdös életben soha. Ez nagyon kemény meló, az tény, de ezért írtam (meg más is), hogy ezt csakis magad tudod helyre tenni magadban. Meg kell értened azt a kislányt és a férjed viselkedését is. Nem mint kívülálló, hanem mint belső ember, aki ÁTÉRZI ezt, nem csak mondja, hogy igen, igaza van a férjemnek stb. Nem tudom érted-e amit mondani akarok?
2012. ápr. 2. 09:41
 27/36 A kérdező kommentje:

Igen értem,amit mondasz és látom te is érted amit én mondok. Pontosan ez jár a fejemben,hogy ők ketten jólérzik magukat mi meg ketten külön vagyunk és hiányoljuk apát.

És látom nincs senki aki hasonló cipőben jár. Sajnálom,mert kíváncsi lennék hogy ő ezt hogyan oldotta meg.

2012. ápr. 2. 09:59
 28/36 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom hétvégén van nálatok a kislány és csak pár órát,ahogy írtad.A hét többi napján pedig veled van a férjed!Ne akard őket elszakítani egymástól!Az idő majd megoldja.Logikusan átgondolva is tudod, hogy nem szabad utálni egy 5 éves gyereket,sőt semmilyen gyereket sem!
2012. ápr. 2. 10:04
 29/36 A kérdező kommentje:

Igen 2hetente hétvégén van nálunk.

Egyébként már kicsit jobban érzem magam attól hogy ennyien írtatok és ilyen dolgokat. Azt hiszem egy kicsivel közelebb kerültem a megoldáshoz.

Olyan mintha 2 Én-em lenne. Egy jó és egy "gonosz mostoha"

Tudom mit kéne tenni,de a féltékenység és a gyűlölet meggátol. És tudom,hogy nem szabad utálni egy gyereket sem és hidd el (előző) nem is utálom a gyerekeket. De vele más. Olyan mintha el akarná venni a páromat. Mintha egy másik nővel találkozgatna.....

2012. ápr. 2. 10:08
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Hűha, az utolsó hozzászólásod alapján, neked nem a másik gyermekkel van bajod, hanem önértékelési problémáid vannak, és önbizalom hiányos vagy. Tehát először ezt kéne kezelni, és utána a többi folyományát.
2012. ápr. 2. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!