Mit tegyek? Nagyon nagyon el vagyok keseredve, ezért mint utolsó lehetőség, írok ide. Páromnak van az előző kapcsolatából egy lánya és 6hónapja született közös kislányunk.
A párom azt mondja amit ti és amit minden normális ember. Hogy mi vagyunk neki a fontosak,de az is az ő gyereke stb stb....
Anyuka pedig direkt küldi betegen is a gyereket,mert egy igen rosszindulatú ember és hát szeret hétvégente bulizni menni,pedig van neki mégegy gyereke.
Apa meg hozza betegen is a gyereket,mert csak 2hetente lehet vele és belehalna ha egy hétvége is kimaradna. így alakult ki a külön szobába tartozkodás,mikor itt a lánya. Egyébként sokat beteg a kislány,nem tudom mit csinál vele anyuka...
a te gyereked ott van minden nap.akicsi csak hétvégén. Persze, hogy az apja vele foglalkozik.És természetes, hogy egy 5 évest nem érdekelahuga.Miért is érdekelné? nem tud velecsinálni semmit.
Ha pedig kicsit náthásan jön,semmi gond, egy csecsemő elég strapabíró.Mi lesz, ha két gyereked lesz? Akkor a nagyobbnak el kellmajd mennie a lakásból,ha tüsszög?
Gondoldmár át racionálisanmilyen butaságokat beszélsz.
És ne beszélgess pszicgológussal,hanem kezdj el egy terápiát
Sajnos már nem szoptatom.
Igen tudom,hogy ezt bevállaltam és nem is volt vele probléma amég a közös gyermekünk meg nem született. És igen normális vagyok!!!!
Megismétlem,tudom hogy bennem van a hiba!!!!
És én csak tanácsot szeretnék kérni,hogyan lehetne jobb ez a téma.
Mondtuk,menj pszichológushoz.
Észérvekkel nem győzünk meg, mert nem kell az eszedet meggyőzni,az tudja,hogy hülyeség amit érzel.
Az érzelmeid felett kéne újra átvenni az irányítást, de ez csak segítséggel fog sikerülni.Menj pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!