Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kezdenétek olyan férfival...

Ti kezdenétek olyan férfival akinek két kapcsolatábol van már 3 gyermek?

Figyelt kérdés
az elsöből 2, a másodikból 1 gyerek születtet,de mind a két kapcsolat tönkre ment.Lehet így benne bízni?én nagyon kedvelem,de félek
2012. jan. 15. 10:54
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
90%
NEEEM!!!!!!!
2012. jan. 15. 10:55
 2/27 A kérdező kommentje:
igazából én saját családra vágyom és nem tudhatom biztosra hogy mi volt a baj a kapcsolataiban hogy mind véget ért.Szeretnék bizni,de nem igazán tudok,de nagyon kedvelem
2012. jan. 15. 10:55
 3/27 anonim ***** válasza:
27%

Ha nagyon odalennék a paliért, akkor igen!

Nem lehet elítélni senkit azért mert tönkrement házasság van mögötte.

Lehet éppen te leszel neki az IGAZI!

Ezt előre nem tudhatod.

2012. jan. 15. 10:57
 4/27 A kérdező kommentje:
igen ez is igaz!!!!Én is azt vallom hogy nem biztos hogy vele volt a baj!!!Csak lehet hogy nem volt szerencséje
2012. jan. 15. 10:58
 5/27 anonim ***** válasza:
95%
Azért fontold meg: 3 gyerek nem vicc. Sosem lesz egy szabad hétvégéd, mert a pasi hol az egyik, hol a másik kapcsolatából való gyerekkel lesz. Avagy nálatok lesz láthatáson egyszerre mindhárom..
2012. jan. 15. 11:02
 6/27 anonim ***** válasza:
94%
gondolod,hogy ő 3 gyerek után (akik kapják a fél fizetését) még akar negyediket? Ha normális akkor nem akar.
2012. jan. 15. 11:11
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálnék neki, aztán nagy ívben elkerülném. Már ha nő lennék. :D De ezt tudom ajánlani minden nőnek!
2012. jan. 15. 11:14
 8/27 anonim ***** válasza:
95%

Aki egyszer már otthagyta a gyerekeit,annak másodszor már sokkal könnyebben megy...abba meg bele sem merek gondolni hogy 3x mennyire megy könnyen...Szerintem a pasival ugy lehet gond mint férj,mint apa. Ha tipplehetek szerintem baromi önző,és nem igazán birja a gyerekkel járo kötöttségeket-plusz frusztrált feleségeket....ami nem mutatkozik meg akkor amikor még csak gondtalan kapcsolat van köztetetek.

Egy 5 gyerekes apuka felesége.

2012. jan. 15. 11:18
 9/27 anonim ***** válasza:
19%
Akinek gyereke van és egyedülálló az ássa el magát, ha vele él a gyerek/gyerekek, ha nem. Ez az általános nézet. Nem megbízhatóság kérdése. Az nem lehet, hogy a pasi az egyik nővel pl: 10, a másikkal 7-8 évig volt és a nő ment félre vagy csak elhidegültek egymástól? Mindig a pasit hibáztatják.
2012. jan. 15. 11:24
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért születtek gyerekek, mert azt gondolták örökké fog tartani a kapcsolat, aztán valami nem sikerült. Ez nem ok rá, hogy ne bízz benne. Én más okok miatt nem kezdenék vele, és sajnos fontos szempontok: a keresete fele elmegy a gyerekekre, 4.-et gondolom nem akar...és mi jutna már a 4.-nek? Az is igaz, hogy szabad hétvégétek nem lesz, és meg kell felelned a többi gyereknek is. Mellesleg két ex is mindig a képben lesz
2012. jan. 15. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!