Kezdenétek kapcsolatott vele?
Minden olyan férfi, aki olyan nőt szeretne akinek még nincs gyereke, az vállalja azt, hogy tőle is szeretne a nő gyereket. Ez a nőkre éppúgy érvényes.
Ha neked tetszik ez a férfi és szereted akkor nem lehet akadály a gyerek. Vele jár, el kell fogadnod. Ha vállalod a pasit, vállald a gyereket is. Neked sem esne jól a fordított helyzet. Ez rajtad múlik. Ha ér neked annyit ez a férfi, akkor nem jelenthet gondot a gyerek sem. Legyél tisztában azzal amit vállalsz.
Kicsit nyers voltam, de én ezeket a tényeket látom.
Csajok! Nektek jobb dolgotok van, mert ha apa a kiszemelt hapsi korábbról, valószínű nem lakik vele a gyereke, csak hétvégén láthatásoznak.
A férfiaknak nehezebb gyermekes anyákkal kezdeni, mert a gyerek általában ott is lakik.
Tuti le fogtok pontozni de akkor is leírom.
Én is voltam ilyen helyzetben,szinte az életkor is stimmel.
Én azért nem jöttem össze a pasival mert kiderült hogy gyere van.Egy akkor 2-3 éves kisfia volt.
Nem a gyerek zavart és nem is az hogy elvált.
Ahogy az egyik válaszoló írta,21évesen nem akartam anyucit játszani "mellékállásban".
Nehéz ezt így megfogalmazni,nekem egy olyan férfi kellett akinek "nincs múltja" és szabad ember.Van aki ezt nem érti meg,de nekem ez fontos.
Akkor fiatal voltam,ez volt a kritériumom,ma sincs ez másképp,tehát nálam ez amolyan "elvárás".De lehet hogy ha jönne egy számomra maximális FÉRFI akkor az sem érdekelne hogy ha 5gyere lenne és 5ször vált volna el.
Nem tudom ,lehet hogy lenne valaki aki megváltoztatna,de én egyelőre így gondolom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!