Van-e itt, aki szereti a társa előző kapcsolatából származó gyerekét? Esetleg anyai/apai érzései is vannak?
Én vagyok a mostohalány, aki oda írt.
Apa - párjával ellentétben - imádja a két mostohafiát (és mi is elvagyunk egymással), viccelődik, hülyül velük, játszik, tanácsokat ad nekik, rendre utasítja őket, szal teljesen úgy viselkedik velük, mintha a fiai lennének.
Legalább velük, mert engem már momentán sokszor le se sz.r :(
Jó érzésű ember,ha szeretiu a párját,akkor szereti annak a gyerekeit is.
A családunkban van olyan nő,aki elvélt 2 gyerekkel. Az új férjtől is van egy gyereke. Az apa mindegyiket egyformán szereti. Sőt,a volt férj új házasságából származó gyerekeket is testvérként szereti mindhárom gyerek.
Biztos van, de ritka.
Én csak olyanokat ismerek, akiknek kb. nem jelent semmit a mostohagyereke.
Párom édesapjának az élettársa.
Miután meghalt az édesanyjuk, és az idősek összejöttek.. :) Párom is nagyon szereti -a testvérei ki nem állhatják- és a néni is szereti a páromat :) szóval kölcsönösen. :)
Én szeretem...
A férjem előző kapcsolatából van egy kislánya 6 éves tündéri....
Nekünk 2 éves ikreink vannak (egy fiú és egy lány) nagyon sokat vannak együtt és semmit nem változott az érzésem a gyermek iránt mióta sajátjaim is vannak...Ő egyébként sem tehet róla hgy "van" miért kellene utálnom?
Mondjuk lehet hogy könnyít a helyzeten az is hogy nem vagyunk rosszban az anyukájával sem...szóval nem mondunk egymásra soha semmi rosszat és a gyerekek "ügyeit" is normálisan meg tudjuk beszélni....
Nekem mostohaapám és mostohaanyám is van.
Mostohaanyám 5 éves korom óta van velünk, mostohaapám 14 éves korom óta. Mostohaanyámmal jobb a viszonyom, de mostohaapámmal is jól kijövünk, én úgy érzem szeret.
24N
A nőkben könnyebben kialakulhat az anyai érzés, mint a férfiakban az apai.
De szerintem inkább csak olyasféle szeretetet éreznek, mint egy másik rokon gyerek iránt, vagy egy barát iránt, tehát nem az anyai/apai érzések a jellemzőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!