Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megosztod velem, hogy mivel tud kikészíteni a párod előző kapcsolatából származó gyereke?
Amikor nyilvánosan lealázza az apukát egy meghittnek induló karácsonyi családi ebédnél, hogy "hiányoznak a szülei" (10 éves gyerek)
Amikor kibontogatja az egész rokonság előtt az ajándékokat, elpakolja azokat a legnagyobb ajándékszatyorba és kijelenti, hogy jó, akkor ő most haza szeretne menni.
Egyet gondol és nem AKAR köszönni, mert csak úgy.
Vagy éppen leszarozza az ételt a megterített asztalon. És még sorolhatnám...
Ha nem tetszik valami, akkor "veszem a cipőmet és megyek haza"...
Innentől kezdve a lelkünket is kiköphetjük, nem lesz jobb.
Kedves első!Sokan szeretik kiadni magukból dühüket...engem például lecsitít,ha azt látom,az én helyzetem nem a legrosszabb,ugyanakkor képet is kapok,mire számíthatok még!
Kedves második!
A párod ezeket hogyan kezeli?Sejted a háttérben az anyuka ellenetek irányuló nevelését?
nem tud kikészíteni. intelligens ember megérti a gyerek helyzetét, és hogy mi miért csinál, még akkor is, ha egy kis pukkancsként viselkedik. aki olyan férfit választ, akinek már van gyereke, annak tudnia kell kezelni ezeket a helyzeteket, és el kell fogadnia.
mindig is a gyerek lesz az első, és ez így is van jól.
(az a legundorítóbb, mikor a nő e akarja vadítani az apát a gyerekétől, mert nem találja mg vele a közös hangot..)
23.58!
Hogyan fogadható el,ha az ember az anya uszítását érzi a gyerkőcön?
Ezeket a helyzeteket nem lehet kezelni, ad 1 ott van a vérszerinti apuka, akinek a tiszteletet helyre kell rakatni a gyerekben. Az én gyerekem is megy láthatásra és TUD VISELKEDNI. Én voltam a második válaszadó.
ad 2 a gyerek közösségbe jár mondjuk az iskolába is, ha nem tud viselkedni, akkor egy idő után eltanácsolják
Ha hiába próbálsz példát mutatni és sajnos apuka is elég rosszul kezeli a helyzetet, tele van szeretetlenséggel a gyerek, hááát.
Az apukák nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, mert részrehajlóak. Valahol természetes. De. Egy gyereknek be kell illeszkednie helyzete ellenére mindenhova, úgy iskolába, úgy egy kis közösségbe, ahol csak időnként 2 napokat, ünnepeket, nyaralást tölt.
Szeretettel fogadjuk, de düh a válasz.
Magatartászavar és viselkedészavar. Most vagy sajnáljuk, vagy segítjük, amit nem enged, vagy nem erőltetjük.
Egyik sem megoldás.
csak azt ne csináld, amit már fentebb írtam, hogy megpróbálod a gyereket elvadítani az apjától. itt csak egy megoldás van, de csak az tudja kivitelezni, akinek van hozzá elég esze..
természetesen ellenségeskedik a gyerek, mert az anyja ezt nevelte belé, hogy "gonosz néni, apa miatta hagyott el minket". nem a gyereket kell utálni, meg hibáztatni, amiért ennek megfelelően viselkedik, hiszen ő ezt így tudja. évek keserves munkája a gyerekkel elfogadtatni magad! én már csak tudom. de mindig birkatürelem kell hozzá, és sok-sok megértés. úgymond meg kell szelidíteni. és akarni is, nem csak megtűrni a párod miatt.
így az évek alatt egyre barátságosabb és nyíltabb lesz a kapcsolatotok, és felnővén már át fogja látni a helyzetet, és még hálás is lesz, hogy nem vadítottad az apjától, és helyén kezelted a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!