Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van-e itt, aki szereti a...

Van-e itt, aki szereti a társa előző kapcsolatából származó gyerekét? Esetleg anyai/apai érzései is vannak?

Figyelt kérdés
Az ellenkezőjét olvastam, kiváncsi lennék,létezik-e ilyen, vagy csak megtűrtek mindenhol a mostohatestvérek?
2012. jan. 3. 14:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Engem szeret az apám felesége. 20 éves vagyok, kb. 13 voltam mikor összejöttek. És ugyan nem élek velük, az elején voltak kisebb összezördülések, de mára minden ok. Anyámnak is volt nevelőapja, 5 éves korától és imádta őt, saját apjaként, ő pedig saját lányaként. Engem pedig saját unokájaként. Számomra olyan rossz érzés olyat olvasni hogy valaki utálja a gyereket csak mert a párja előző kapcsolatából van. A gyerek igazán semmiről nem tehet, arról meg végképp nem hogy a szülei elváltak és az egyik szülő új párt talált...
2012. jan. 3. 15:56
 12/12 anonim ***** válasza:
23%
1-es valaszolonak: ne sajnaltasd mar magad. olvastam a valaszod annal a masik kerdesnel is....teged mindenki utal te szegeny... mostoha anyad is es apad le se sz.r? lehet hogy inkabb veled van baj nem??? talan nem birod elviselni hogy apad szereti a mostoha gyerekeit?? nojjel mar fel!!
2012. jan. 3. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!