Ti kezdenétek olyan férfival akinek két kapcsolatábol van már 3 gyermek?
Figyelt kérdés
az elsöből 2, a másodikból 1 gyerek születtet,de mind a két kapcsolat tönkre ment.Lehet így benne bízni?én nagyon kedvelem,de félek2012. jan. 15. 10:54
21/27 anonim válasza:
Az én férjemnek van az előző házasságából 2 gyereke(20,21 évesek),elváltak,már nem működött és utána kerültünk össze lett egy kisfiúnk és sajnos nekünk sem működik,nem hagyja el a gyerekeit a férjem de 3 van neki.Akkor ez is elítélendő??
22/27 anonim válasza:
én nem kezdenék vele, ha családot akarnék alapítani. az ilyen pasashoz egy saját lakással vagyonnal rendelkező, gyerekes nő való, aki már nem akar több gyereket. Így nem esne pofára, ha mégis otthagyná a pasi...
Szerintem te inkább keress egy normális gyerektelen férfit.
Ha viszont nem akarsz gyereket akkor talán-talán...
23/27 anonim válasza:
NEEEEE!Sajnos nekem volt egy ilyen párom.Eleinte minden szép volt,de aztán egyszercsak visszatért a második feleségéhez.Persze nem kell elítélni egy embert,mert tönkrement két házassága,de azért el lehet rajta gondolkodni,hogy vajon mindkét esetben a nők voltak-e a hibásak?
24/27 A kérdező kommentje:
de igen szeretnék gyereket!!!És igen így nem lehet kezdeni sajnos senkivel.Köszönöm a válaszokat és a segítséget.Én sajátot szeretnék és nem más 3 gyermekét.Jogosok a válaszaitok nagyon is.köszönöm
2012. jan. 15. 14:38
25/27 A kérdező kommentje:
az első kapcsolatát nem teljesen tudom hogy mi történt,a másodiknál a csaj lépett le az exével,tehát nem ö hagyta ott öket,hanem a csaj.A kislányával sokat találkozik,van két fia is de nem tudom velük tartja e,ugytudom nem sürün mert messze vannak töle
2012. jan. 15. 15:05
26/27 anonim válasza:
NECCES és ez már reménytelennek is tűnik!
27/27 anonim válasza:
Én nem kezdenék.
Van, aki bírja ezt, de ez az ember nem én vagyok.
Szóval nekem sosem kellene olyan, akinek gyereke van, akár 1, akár 100. Nekem sincs, ne legyen neki se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!