Kezdenétek párkapcsolatot olyan nővel, aki leszbikus kapcsolatban élt 6 évig?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek, egy olyan nő nyithat még a férfiak felé anélkül, hogy bármi negatívumot tapasztalna, kezdhet tiszta lappal?2011. dec. 28. 16:28
1/6 anonim válasza:
A férfiak többsége szerint, ez "nincs rendjén", de egy részüket a legkevésbé zavarja. Azaz szűkülnek ugyan a lehetőségei, mert emiatt visszautasíthatják páran, de abszolút van esélye heteroszexuális kapcsolatra. Ez olyan, mint a gruppen szex: sok férfit taszít és kizáró ok, ha a nő részt vett ilyenben, mert ízléstelennek tartja, míg mások szerint pont ettől izgalmas, szabad, szexi, érzéki, bevállalós. Ízlés kérdése. De mindig az ellenzők vannak többen :)
2/6 anonim válasza:
Részemről semmi akadályt nem jelentene.
4/6 anonim válasza:
Szerintem egy nőn kevésbé látszik, hogy leszbikus, mint egy pasin, hogy bu.zi.
Én gondolkodás nélkül belemennék, és megkérném, hogy a barátnéját is hozza magával.
5/6 anonim válasza:
Persze, engem nem érdekelne, főleg ha nem titkolta el.
Azért felmerülne bennem, hogy mit akar tőlem, tényleg képes lenne egy férfi mellett élni? Vagy visszajárna a csajokhoz? Vagy meddig maradna mellettem? Mikor jönne rá, hogy mégis a nőket szereti?
6/6 anonim válasza:
Az, hogy valóban nyit-e a férfiak felé a lány, később derül csak ki, végülis mondani mondhat bármit. Ha mégsem úgy érzi belül, akkor ideig-óráig működhet csak. Kérdés, hogy te mit akarsz? Komoly kapcsolatot vagy futó kalandot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!