Leszbikus vagyok! Hogyan mondjam el otthon? Most már biztos vagyok benne. Anyu már kérdezte tőlem de mindig letagadtam. De már nem érzem jól magam + Ők mit szólnának hozzá!
2 eset van
1 nem túl jó a kapcsolat a szüleiddel: sehogy, majd, ha aktuális lesz hazavinned a párodat, akkor elmondod
2 jó a kapcsolat, ez esetben meg nem kell stresszelni rajta, legközelebb anyád felveti a témát, akkor elmondod
Akkor látja rajtad, vagy valószínűleg sejti...szerintem így jobban fel tudta készíteni magát, és számít rá.
Szeret, mert a lánya vagy, ne félj, ezt is túléled, és remélem elfogadnak(maximum a család férfitagjait érinti majd meg kicsit komolyabban, a nők ilyen szempontból elfogadóbbak).
Teremts alkalmat egy jó beszélgetéshez, és simán mondd meg. És azt is mondd el, hogy szeretnéd, ha támogatnának a döntésedben.
Lehet, hogy először sokkalja majd őket, de biztos beletörődnek. Bár ha már anyud kérdezgette... lehet, hogy nem is fog annyira meglepődni.
A párod hazavitelével azonban még várj, had szokják a gondolatot.
nem csak te vagy így.a bff-emmel is ez volt.tartottam benne a lelket.elmerte végül mondani otthon.nem akadtak ki rá.természetesnek vették,akármennyire nem volt az.
a szüledben megbízhatsz,mondd el nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!