Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikus nagymama esetén mi...

Leszbikus nagymama esetén mi a teendő?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Elég nagy problémám van. A párom aki nem a feleségem nem engedi hogy lássam a 4 hónapos lányomat.Az anyjával él de hogy megspékeljem a dolgot az anyja leszbikus és a nője is ott él velük.Hozzáteszem nem dolgozik.Nekem el kellet költöznöm mert bármenyit dolgoztam sosem volt elég. Le akartam szigetelni a házat, az anyja megtiltotta.A kérdésem arra vonatkozna hogy ha a gyámhatósághoz bemegyek olyan indokkal hogy a párom anyja leszbikus és állandóan viszket a lába között mert valami kórság van ott figyelembe veszik e mint gyermekkoru veszélyeztetése.Várom a válaszokat, tippeket.Előre is köszönöm mindenkinek
2011. dec. 8. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A nagymama leszbisége nem lehet ok arra, hogy elvegyék az anyjától a gyereket. Még az sem, ha az anyuka lenne az.
2011. dec. 8. 17:11
 2/8 anonim ***** válasza:
7%
Ajaj,,ez tudod,hogy súlyos vád? ha ne ismeri be akkor meg ütheted a bokád. hagyd a p*csába,,nem ér anyit
2011. dec. 8. 17:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát a stílusod alapján nem csodálkozom a feleséged döntésén...
2011. dec. 8. 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a legtöbb boldog házaspár is veszélyezteti a gyereket.
2011. dec. 8. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert a nagyi egy nőt szeret és van gombás fertőzése, amit pár nap alatt kikezel, de az is lehet, hogy cukros, mert annak a tünete is lehet, az exnejed még lehet jó anya. Próbálkozz, de szerintem ilyen indokkal kiröhögnek.
2011. dec. 8. 19:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem az a baj hogy leszbi. Nem tür meg férfit a házban. A stilusomról csak annyit hogy nem alaptalan, munkanélkülin voltam, mellete feketén dolgoztam 8-10 órban, mellete otthol is ugyanis müszerész vagyok. kb havi 150-170 bejött, de annyi tartozs volt a házon hogy providentet is fel kellet vennünk.És az hogy egy ingyenélő van még ott aki csak van de haszna nincs,és csak a pénzt viszi a háztól, eze ágában sincs elmenni dolgozni. Az a baj hogy anyósom nem kicsit befojásolja a páromat.És csak hogy mindenkinek teljes legyen az öszkép. A költözés miatt a fekete munkát is ott kellet hagynom, igy gyakorlatilag padlón vagyok.
2011. dec. 8. 19:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj el biróságra! JOGOD VAN LÁTNI A GYERMEKED!!!!!!
2011. dec. 8. 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem az a baj, hogy látni akarod a gyerekedet, vagy esetleg hogy magadhoz vennéd, hanem az, hogy rossz a hivatkozási alapod, ráadásul kicsit csúnyán fejezed ki magad. Mi az hogy "valami kórság van a lába között"? Minden normális nő az ilyenre téged fog kiosztani.

Ha anyagilag gyakorlatilag padlón vagy, akkor esélyed sincs hogy neked itéljék. Viszont a láthatáshoz jogod van, ha másképp nem birósági úton. Bár én mindig jobbnak látom a békés megegyezést.

2011. dec. 10. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!