Mi a teendő, hova kell menni a gyerektartás módosításának kérését, ha az apukának az új házasságban születik egy gyermeke?
Figyelt kérdés
Párom jelenleg a mindenkori fizetésének 40%-át vonják minden hónapban, mivel előző házasságban van két gyermek.
Exének az új kapcsolatban már 7éves a kisgyerek - mellékes info... mi még csak most vállalhattuk, de végre itt a kis pocaklakó.
De mi a teendő, hol, és mikor kell intézni a gyerektartás módosítását, csökkentését?
A babánk születésének várható ideje jan 20.
Köszönjük
2011. dec. 6. 22:16
1/3 anonim válasza:
A kicsi születése után, kell kérelmet írni ahhoz a bírósághoz amelyik az eredeti tartásdíjat megállapította.
Beleírni a baba adatait és hogy a baba miatt kéritek a korábban kiszabott tartásdíj módosítását.
2/3 anonim válasza:
A bírósági panasznapon utána érdeklöthetek
az meg hogy ti mikor vállaltok gyereket nem értem mért érdekes.
3/3 A kérdező kommentje:
azért írtam bele, hogy nehogy itt nekem essenek hogy "mi miért vállalunk közösen babát,és kérnénk a törvényes csökkentést, szegény ex anyuka..." - meg így meg úgy...
2011. dec. 6. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!