Ti mit szólnátok ha a szülést követő apanapokon a párotok az előtő kapcsolatából született gyerekeit vinné nyaralni?
Figyelt kérdés
Az 5 szabadnapra gondolok amit a babára kap az apuka2018. máj. 4. 07:05
1/88 A kérdező kommentje:
Előző*
2018. máj. 4. 07:05
2/88 anonim válasza:
Nem vagyok hisztis, de ott kidobnám a fenébe, mert azt a napot nem a násik gyerekei nyaraltatására kapja.
De ilyen embernek nem is szülnék, mert bunko.
3/88 anonim válasza:
Gondolom, sikerült ezt előtte együtt megbeszélni. Azért vállaltál vele közös gyereket, mert jó a kapcsolat, és nem okoz problémát ilyet megbeszélni.
4/88 anonim válasza:
Ez erösen függa körülményektöl, ha ez a nyaralás már elöre le lett szervezve erre az idöpontra, akkor rendben, ha spontán ötletként kerül elö, mert "úgyis szabadságon van", akkor azért elég komoly problémák vannak vele is, meg a párkapcsolattal is.
5/88 anonim válasza:
Hát, én három napig úgyis bent vagyok, nem jöhet látogató, abban a három napban vigye őket nyugodtan, mondjuk ezt kapják a nagytesók a babától. De azt elvárnám hogy mikor kiengednek ott legyen velünk.
6/88 anonim válasza:
5, ez nem a szülést követő 5 nap, hanem az apa által választott 5 nap, nálunk a többség akkor veszi ki, amikor hazaviszi a családot.
7/88 A kérdező kommentje:
Nem vettem el senkitől a családját. Mit képzelsz Te magadról,hogy ismeretlenül barkit is így minősítsél? A nyaralás le volt beszélve,de az,hogy pont azon az 5 napon amin itthon lehetett volna velünk az nem.
2018. máj. 4. 07:22
8/88 anonim válasza:
Ez azért nagyon gáz... ugy látszik, öt aztán nem érdekled, sem az ujszülött gyereke.
Én ezek után nem hazamennék a szülöszobábol hanem külön, szülőkhöz és elkezdeném intézni a válást.
Nem baj, ha viszi a másik gyerekeit, vigye is!, de ezt igy nem kéne.
9/88 anonim válasza:
9-es, nem volt megbeszélve hogy azon az öt napon mennek, csak az hogy VALAMIKOR nyaralnak.
Persze, ez így kényelmes, mert nem kell plusz szabit kivennie emiatt...
10/88 A kérdező kommentje:
Nem azért "picsogok" mert voltak nyaralni, hanem azért mert ezeken a napokon. Vigye is őket,meg szeretem a gyerekeit,nem erről van szó,hanem ez egy olyan időszak,amikor kivételesen pár napig én szerettem volna kicsit több törődést.
2018. máj. 4. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!