Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a nőkről akik nem dolgoznak?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki életében nem dolgozott. Szült egy gyereket, aztán még egyet, aztán 15 évig otthon volt, aztán még kettővel megfejelte 10 év különbséggel. Addig férfiak tartották el, meg ilyen- olyan segélyek. De ez a nő mindenkit hülyének néz és kioktat. Miért ilyen? Semmihez nem ért, semmi tapasztalata semmiből.
2018. ápr. 25. 18:51
 71/120 anonim ***** válasza:
30%
Ki ítéli el, próbáld már értelmezni, amit írok. Magyarországon nagyon kevés a gyerekbarát munkahely, ha valakinek nincs segítsége nagyon nehéz egy teljes munkaidős állás és a gyereknevelés együtt. Le a kalappal, ha sikerül.
2018. ápr. 26. 13:18
 72/120 anonim ***** válasza:
25%
A kérdést nem akartam szétoffolni, a rossz helyesírásodra és hogy másokat primitívnek nevezel,hívtam fel a figyelmed, nem mocskolódtam. De én itt befejeztem, mert én vagyok a hül.e, hogy egy percet is pazaroltam rád.
2018. ápr. 26. 13:30
 73/120 anonim ***** válasza:
53%
Bocs hogy munka mellett a topikra nézve nem rittyentek csillagos 5ös szintű esszét. Amúgy vicces még mindig, hogy szerinted ettől most igazad van/lesz. Elgépelhetek akármit attól neked még mindig a személyeskedés az egyetlen eszközöd. Írtam egy kulturált véleményt mire te csak azt tudtad reagálni h nem nézed ki belőlem a karriert...meg hogy hogy írok. Akkor miről beszélünk úgy mégis? Mondtam már csak magad minősíted rólam meg lepereg.
2018. ápr. 26. 13:50
 74/120 anonim ***** válasza:
61%

" igen is nyámnyilának tartom az ilyet, meg mélyen lenézem ha azért nem akar dolgozni mert szegény kicsi ő depis lesz brühühühü.."

Drága,szerintem neked fogalmad sincs mit jelent a depresszió,maradjunk annyiban.

Depressziós embert hosszú távon nem is alkalmaznak,idővel kiesik a munkahelyről.

2018. ápr. 26. 14:36
 75/120 anonim ***** válasza:
32%

Számomra sokkal elfogadhatóbb az a nő,aki beismeri,hogy ő már pedig nem akar dolgozni,vagy megszakadni a munkában,és ezt vállalja,eltartja magát mondjuk egy pasival,akit cserében ezért tejben-vajban fürdet,a kifejezés minden értelmében,mint az a nő,aki csak azért szül 20 évesen egy gyereket vagy később többet,hogy ne mondja rá a társadalom,hogy nem akar dolgozni,ezért kell neki valami ürügy.

Amíg valaki a saját életével teszi,amit tesz nincs gond.

Viszont amikor valaki eszközzé válik a látszat felépítésében az sokkal gázabb.(pl gyerekek akik azért születtek,mert anyuci nem bírta felvállalni,hogy márpedig ő nem akar dolgozni).

2018. ápr. 26. 14:40
 76/120 anonim ***** válasza:
36%

Azért ez a "zsebpénz" elég durva kifejezés.

Ha egy nőt eltartanak,akkor általában ő csinál otthon mindent,a pasinak pedig nem kell semmit.

Tehát a pasi ki van szolgálva.

Ergó nem zsebpénzt kap a nő,hanem elvégzi a ráeső részt,amiben közös megegyezés alapján megállapodtak.

Amerikában még asszonytartás is van,ha a feleség azért áldozza fel a karrierét,hogy otthon minta feleség lehessen,még a férje ura önmegvalósít...

Nagyon helyesen,itthon is bevezetném válás esetén..

2018. ápr. 26. 14:43
 77/120 anonim ***** válasza:
48%

"Én mondjuk a karrierista szót nem használnám soha negatív értelemben, én sem értem miért karrierista az aki dolgozik."

Én viszont a másik oldalt sem tartom negatívnak,az önmegvalósító nőket sem nézem le,ha karrieristák,vagy még családot sem akarnak.

Az az ő életútjuk.

Az viszont nem a karrierizmus,önmegvalósítás,hogy az asszony azért menjen el valami ganéj munkát végezni minimálbérért,hogy ő "hasznosnak" érezze magát,ha nem szorul erre rá.

Aki ilyen munkát végez,azokat az embereket eleve mind kihasználják.És nem hiszem,hogy ezek a szerencsétlenek hasznosnak érzik magukat,inkább kiszolgáltatottnak.

2018. ápr. 26. 14:47
 78/120 anonim ***** válasza:
21%

"Nem ítélhetsz azért valakit, mert gyerek mellett dolgozik, főleg Magyarországon, hiszen te is tudod, mire elég egy fizetés. "

Látod itt van a kutya elásva.

Az,hogy mennyi pénzért kell gürizni nem elhanyagolható.

Aki eltart a párja,az viszont valószínűleg 1 fizetésből is fedezi a maguk vagy az egész család egzisztenciáját.

Amúgy meg sajnos birka a társadalom,hogy a 21.században 8-10 órában képesek elmenni dolgozni minimálbérért.

Nevetséges,hogy milyen fizetések és munkakörülmények vannak,és,hogy a dolgozók mekkora jogfosztottságban dolgoznak a nyugati országokhoz képest.

Ezután azon csodálkozni,hogy valaki nem szívesen megy el dolgozni,ha nem muszáj,szerintem röhejes.

2018. ápr. 26. 14:52
 79/120 anonim ***** válasza:
45%
Mi a gond azzal, hogy szült 4 gyereket, ne legyél ennyire gyerekellenes.
2018. ápr. 26. 15:35
 80/120 anonim ***** válasza:
44%

A kérdés most azokra vonatkozik,akik nem dolgoznak.

És van egy olyan csoportja a nőknek,akiknek mivel más eszköz nincs a kezükben.(Se nem szépek,lusták,alázat teljes hiánya,nagyképű,büszke)ezt csak úgy tudja elérni,ha sorra szüli a gyerekeket.

Ha 4 gyereket szül,és a férje fizetéséből meg tud élni 6 fő,engem totál nem érdekel,az ő életük.

2018. ápr. 26. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!