Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a nőkről akik nem dolgoznak?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki életében nem dolgozott. Szült egy gyereket, aztán még egyet, aztán 15 évig otthon volt, aztán még kettővel megfejelte 10 év különbséggel. Addig férfiak tartották el, meg ilyen- olyan segélyek. De ez a nő mindenkit hülyének néz és kioktat. Miért ilyen? Semmihez nem ért, semmi tapasztalata semmiből.
2018. ápr. 25. 18:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/120 anonim ***** válasza:
5%
68%-os. Vedd már észre magad. Kit ócsárolsz te. Aktívan most is segítek a párom vállalkozásában. 2-en építettünk fel egy családi házat és egy nyaralót a Balatonnál, 20 éves korom óta magam veszem meg az autómat. Miről írkálsz, hogy lusta vagyok? Ismersz? Mert én nem tudok az ismerőseim között ennyire savanyú, rosszindulatú emberről.
2018. ápr. 28. 13:37
 112/120 anonim ***** válasza:
97%

"Drága" Krisztina, mivel egy kulturálatlan paraszt vagy aki csak privátban tud mocskolódni így tiltottalak, fölösleges több üzenetet küldened, látom ennél az ocsmány mocsoknál tovább nem terjed a híres szinted. Csak ismételni tudom magam, ne máson verd már le a nyomorod te szerencsétlen.

A "szarrágó csóró pasim" meg mérnök te agylágyult r.banc :D Az én fizetésem meg közelít az övéhez....

A belőled áradó mocskot meg nyugodtan tartsd meg magadnak.

Ha meg akkora nagy valaki vagy, aki szorgalmas és ambíciózus akkor áruld már el nekem hogy mi a búbánatos francért vagy itt az oldalon és szájkaratézol itt velem/velünk?

Eltartott vagy aki szült a semmire és a pasija tartja el? Nem te írtad korábban hogy családi vállalkozásban dolgozol?

Na most akkor te vagy egy frusztrált ostoba nő vagy aki tudja magáról hogy semmit nem ér, és itt éli ki magát a mocskolódó primitív üzenetiben, vagy szimplán hülye vagy mert olyat veszel magadra ami nem rád vonatkozik.

Bármelyik is azért gratulálok.

Tudod engem nem tud felcseszni egy olyan téma sem, ami nem érint semmilyen szempontból,dehát nem vagyunk egyformák.

Mindenestre a stílus maga az ember. És azzal hogy össznépileg tuskónak nevezed a nőket mert te most épp nem dolgozol, és privátba anyázol attól nem leszel sem hitelesebb, sem értelmesebb.

Na menj szépen abba a nyaralóba :D Én is elmondanám hamarosan hova megyek, de nem szokásom a "farokméregetés" női verzióját űznöm, és nem is szorulok rá. Veled ellentétben nekem nem kell bizonygatnom egy anonym oldalon sűrű privátban trágárkodások közepette :D

A nagy "rongyrázás" közben meg majd szánj némi pénz elmeorvosra is mert a kirohanásaid enyhén aggasztóak....kicsit sem kedves Krisztina :)

2018. ápr. 28. 16:18
 113/120 anonim ***** válasza:
75%

Ócsárolással meg mi jogon vádolsz te engem?? TE? Pont te, aki tuskónak nevezi a saját nemét? Aki ilyet ír privátba a másiknak hogy egy csóró suttyó pasid van, aki a rajtad lévő sz.os bugyogódat nem tudná kifizetni???

Te beszélsz ócsárolásról? Tükör van abban a nyaralóban?

Te olyan primitív vagy hogy arra szavak nincsennek. Kapanyél a szádból Krisztike :) Kicsit kilóg....told vissza.

2018. ápr. 28. 16:39
 114/120 anonim ***** válasza:
96%
Utolsó, te meg 1. azt vedd észre, hogy a kérdés nem rólad szól, ha dolgozol, 2. te csak szimplán hülyén csinálod: munkaviszonyod hivatalosan nincs, nyugdíjad nem lesz, de azért a munkád benne van. Te szimplán csak kiszolgáltatott helyzetben vagy.
2018. ápr. 28. 16:43
 115/120 anonim ***** válasza:
78%
*111, nem utolsó, természetesen.
2018. ápr. 28. 16:44
 116/120 anonim ***** válasza:
96%

74%-os én nem tudom Te ennyi ésszel milyen vállalkozást vezetsz.

De annyit nem tudni hogy nem csak az alkalmazott a dolgozó ember, az azért szégyen. Inkább csendben maradtál volna.

2018. ápr. 28. 17:55
 117/120 anonim ***** válasza:
10%

"Nekem meg úgy nyugodt a lelkiismeretem ha egyenrangú félként élek egy kapcsolatban."

Egyenrangú?

Hát,ha elmész dolgozni,és fele annyit keresel,mint a férjed,vagy annyit sem,attól sem leszel egyenrangú.

Egyenrangú akkor leszel,ha ugyanannyit megkeresel,mint ő.

És 50-50%-ra osztjátok be az egyéb dolgokat az életben(háztartás vezetése,gyereknevelés).

Na már most az életet nem lehet ennyire szabályosan megtervezni.

2018. ápr. 28. 18:24
 118/120 anonim ***** válasza:
96%

Jajj utolsó te meg maradjál már a túlmagyarázott erőltetett hülyeségeiddel. Szerinted csak az él egyenrangú kapcsolatban aki fillérre pontosan ugyanannyit tesz a családi kasszába mint a másik? Ezt a hülyeséget te sem gondolod komolyan. Aki egyenrangó fél az ugyanúgy felkel reggel elmegy dolgozni mint a másik, a fizetéséből pedig hozzájárul a kiadásokhoz. Rezsi, hitel, étel, tisztálkodási szerek stb. Az teljesen mindegy hogy mennyivel tud, lényeg hogy megteszi amit tud, ugyanis ő is egy felnőtt keresőképes ember. Aki meg el sem megy dolgozni, mert a másik fizujához képest az övé úgyis aprópénz és ilyen elven könnyebb otthon mereszteni, na az az eltartott élősködő. Mert visszaél a másik jó anyagi helyzetével.

De teljesen felesleges itt bizonygatnod az igazad, és önigazolást keresned. Élj ahogy akarsz, nem nekem lesz tőle sz..r.

2018. ápr. 28. 18:52
 119/120 anonim ***** válasza:
97%

Utolsó, te honnan szedted ezt a marhaságot? :D Nem attól lesz valaki egyenrangú, hogy hajszálra ugyanannyit keres, mint a másik, hanem hogy egyik fél sincs kiszolgáltatva a másiknak. Egyébként közel ugyanannyit keresünk mindketten, úgyhogy nem jött be a koncepciód, miszerint én feleannyit viszek haza. Kicsit keresek kevesebbet, mert én a közszférában dolgozom, a férjem meg ugyanazt csinálja, csak a versenyszférában, így egy kis különbség éppenséggel van, de nem vagyok kiszolgáltatott helyzetben, nekem nem kell mindent lenyelnem, például megcsalást, ahogy fentebb valaki felvázolta, hogy a jólétért ezt is eltűri. Én el tudnám magam tartani egyedül is, nem vagyok rákényszerülve, hogy az ilyesmit elviseljem.

De elég gáz, ha valahol a kapcsolat egyenrangúságát a fizetések arányában mérik. Nálatok így van? :D

2018. ápr. 28. 18:52
 120/120 anonim ***** válasza:
34%
Kész baromfiudvar van itt!!
2018. ápr. 29. 18:00
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!