Mi a véleményetek azokról a nőkről akik nem dolgoznak?
74%-os te vagy a szánalmas. Te mit nem tudsz felfogni a gyök kettes iq-dal azon hogy ez nem a karrierről szól?? Képzeld nem tartom magam karrieristának. Ellátom a munkám, amit nem utálok és megpróbálok mindent a lehető legjobb tudásom szerint ellátni. Ez kb alap.
Itt egyszerűen elvekről van szó. tudod te egyáltalán mit jelent ez? Pont azt hogy ha a párom a társam mindent belead hogy a lehető legjobb legyen nekünk akkor alap hogy én is mindent beleadjak. Nem az hogy ő a belét kidolgozza szorgalmasan túlórákat vállal fizuemeléseket kap az elvégzett teljesítményekért én meg cserébe otthon maradok "szuperanyunak" lenni.
Én ebből nem kérek köszönöm. Ha meg valaki ezért tart "szánalmas életűnek" meg karierista p-nának az pont jó helyen van ott mögöttem...már ha érted hogy értem.
És nem kicsit irritáló már hogy az összes ilyen kérdésnél megjelenik egy csoda nő, aki mindent elkövet hogy magát valami hatalmas piedesztálra emelje, ő a nő akitől még a dolgozó férje is hasra esik, aki mindenkinél értékesebb munkát lát el azzal hogy otthon marad. Mert ugye dolgozó nő hol van hozzá képest, ugye?
" segítség nélkül, még véletlenül se tud szuperanyu lenni, ebben biztos lehetsz"
Nem mindenki akar "szuperanyu" lenni. Valakinek bőven elég ha csak szerető édesanya, akinek nem 0-24-ben a gyereke tölti ki az életét. Mert ő feleség is és egy felnőtt ember is aki pénzt tesz a családi kasszába és pont olyan szerepet tölt be a gyerek életébe mint az apja...mondjuk érdekes az senkinek nem probléma ha egy férfi nem "szuperapu" :)) Pont a munka miatt.
Lénye:Ez még nem bűn, ő sem rosszabb mint az otthonülő anya. Ezt kéne felfogni, dehát nem megy.
:D sokat gondolkoztál ezen az elmés beszóláson mi?
Hát hiába ha észérvek nincsenek mert valaki egyszerű mint a faék akkor jön a személyeskedés és mocskolódás.
Pont az vagy ami, és be is mutattad ;) Gratulálok, "szuperanyu". Beállhatsz a játszótérre az 5 évesek közé, szellemileg pont ott tartasz az ilyen viselkedéssel. Frusztráltnak lenni meg elhiszem hogy még mindig sz..r :D
"Téged a karriered elégít ki, mást pedig..."
"Karriert nem is rád értettem, belőled azt nem nézem ki."
Ez külön tetszett :D Még vitázni sem tudsz értelmesen te szerencsétlen. Majd gyere vissza ha le tudsz írni 2 mondatot ami összefügg.
64.
Bocs lemaradt,: Így visszaolvasva a kommentjeidet, nem nézek belőled ki karriert. Megfelel?
"Az anya látja felnőni a gyerekeit"
Hát persze!
Amikor egész nap az óvodában vagy az iskolában vannak.
"Van akit a karrier elégít ki"
Az otthonülőket meg a postás.
:)
74%-os, bocs, de kinyílt a stílusodtól a zsebemben a bicska. Egyébként rengeteg érvelési hibád van, plusz a személyeskedés az nagyon alávaló dolog, amikor a másikat meg akarod győzni. Ezzel csak magadról állítod ki a bizonyítványt.
Én 26 éves dolgozó nő vagyok, nincs gyerekem és egyelőre nem is akarok. Van viszont egy 11 éves húgom, akivel végig otthon volt és a mai napig van anyám. Húgomból egy teljesen önállótlan, félős gyerek lett. Ez nyilván összetett dolog, több oka is lehet, de biztos vagyok benne, hogy nagyban hozzájárult, hogy anyám minden egyes nap immár 11. éve ott van a valagában és "látja felnőni'.
Amikor én voltam gyerek, anyám is dolgozott végig és önálló, magabiztos gyerek voltam, nem ijedtem meg az új helyzetektől, egészséges lelkületem volt és egész jó gyerekkorom.
Anyám most besokkalt és munkát keres, neki sem tett jót, hogy otthon maradt, mellesleg nevelőapám 17 órákat(!) is dolgozik sokszor naponta, hogy pótolja anyám kieső fizetését.
Nem ítélhetsz azért valakit, mert gyerek mellett dolgozik, főleg Magyarországon, hiszen te is tudod, mire elég egy fizetés. Nem beszélve arról, mi történik, ha valami történik apukával vagy netán megromlik a kapcsolat és elválnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!