Mi a véleményetek azokról a nőkről akik nem dolgoznak?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki életében nem dolgozott. Szült egy gyereket, aztán még egyet, aztán 15 évig otthon volt, aztán még kettővel megfejelte 10 év különbséggel. Addig férfiak tartották el, meg ilyen- olyan segélyek. De ez a nő mindenkit hülyének néz és kioktat. Miért ilyen? Semmihez nem ért, semmi tapasztalata semmiből.2018. ápr. 25. 18:51
1/120 anonim válasza:
Én nem szeretnék így élni, de más élhet így. Engem nem zavar.
2/120 anonim válasza:
Ne foglalkozz egy ingyenélővel.
3/120 anonim válasza:
41/F. Semmi. Ez alapjan nem itelek.
Ha megtehetnem, hogy ne dolgozzak, es sem dolgoznek.
4/120 anonim válasza:
Az, hogy nem dolgozik, csak rá és a párjára tartozik, ez róla a véleményem.
Ettől független, hogy valaki mindenkit hülyének néz és kioktat.
5/120 anonim válasza:
Ha neki így jó, mit bánom én :D Én is nagyrészt el fogom tartatni magam, max részmunkaidőben dolgoznék. Nem azért, mert lusta lennék, egyetemre járok és beszélek 5 nyelven, csak nem szeretek dolgozni, egyszerűen nem az én világom. Lényegében semmi sem az, amit muszáj csinálni, így inkább megtalálom a módját, hogy ne kelljen.
7/120 anonim válasza:
Azért milyen vicces, hogy itt kommentek alapján senki nem ítélkezik, mégis le vagyok pontozva, ha leírom, hogy nem akarok dolgozni, ha nem muszáj. Most ez valakinek fáj vagy mi? :D Hú, de gyerekesek vagytok.
8/120 anonim válasza:
Kevésbé ítélem el, mint azokat, akik kínjukban anonim oldalakon beszélik ki őket. Ha ennyire fáj neked az ő élete, akkor legyen bátorságod a szemébe mondani ezt.
9/120 anonim válasza:
Nem ítélem el azt, aki megteheti, hogy ne dolgozzon és nem dolgozik. Inkább irigylem.
10/120 anonim válasza:
Én sem dolgozok. Férjem tart el minket. Én teljesen jól érzem így magam megcsinálom az itthoni teendőket ellátom a gyerekeket viszem hozom suli ovi, közte főzés, bevásárlás, takarítás kert rendben tartása, állatok(ló, malac stb :D), persze "cserébe" a férjemnek ha hazaér már semmire nincs dolga.
De a személyiségnek az életmódhoz nem sok köze van. Én irigységet érzek a háttérben nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!