Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a nőkről akik nem dolgoznak?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki életében nem dolgozott. Szült egy gyereket, aztán még egyet, aztán 15 évig otthon volt, aztán még kettővel megfejelte 10 év különbséggel. Addig férfiak tartották el, meg ilyen- olyan segélyek. De ez a nő mindenkit hülyének néz és kioktat. Miért ilyen? Semmihez nem ért, semmi tapasztalata semmiből.
2018. ápr. 25. 18:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/120 anonim ***** válasza:
45%
Nem ítélitek el, de gondoljatok bele. Amikor szidjátok az államot, hogy mennyi pénzt elvesz, egy részéről ők tehetnek.
2018. ápr. 25. 19:33
 12/120 anonim ***** válasza:
58%

A főnököm felesége sem dolgozik. 40 körüli, csinos, kedves, okos nő.

Főnököm egyszer azt mondta, hogy amikor megkérte a felesége kezét, akkor ki is kötötte, hogy neki soha nem kell dolgoznia, régi családmodellt szeretne, ő eltartja, neki csak rendben kell tartani a háztartást és nevelni a gyerekeket. Egy kamasz fiúk van.

Szép család és anyagilag igen csak jól élnek. / Főni építési vállalkozó /

2018. ápr. 25. 19:39
 13/120 anonim ***** válasza:
34%
Üdv minden lepontozottnak. Ez a napi szórakoztató kérdés.
2018. ápr. 25. 19:44
 14/120 anonim ***** válasza:
66%
Nem ítélem el, de hazudnék ha azt mondanám nem nézem le. Én akkor is dolgoznék ha nem lenne muszáj, nem tudom elképzelni azt a létet, hogy egy napot se dolgozol csak kiszolgálod a férjed és szülsz pár gyereket, és közben várod, hogy cserébe eltartson, így teljesen tőle függsz. Ez nem nevezhető önmegvalósításnak, anélkül meg minek élni? Jobb azt mondani hó végén, hogy megkerestem 300.000 forintot, minthogy csak elköltöttem valamennyit.
2018. ápr. 25. 19:47
 15/120 anonim ***** válasza:
75%
Nem ítéltem el őket
2018. ápr. 25. 20:00
 16/120 anonim ***** válasza:
83%
Én most épp irigylem őket, mert nem valami nagy buli napi 8 órában egy képernyőt bámulni egy levegőtlen, túlzsúfolt, szűk helyen csak azért, hogy legyen miből megélni.
2018. ápr. 25. 20:07
 17/120 anonim ***** válasza:
84%

Ha megtehetném én sem dolgoznék. Nagy ügy :D

Az meg hogy mindenkit hu.yenek néz... hát vannak ilyen emberek. Kerülöm őket! Minek vitatkozzak egy ilyen emberrel? Magyarázzam tyúknak az abc-t?

2018. ápr. 25. 20:09
 18/120 anonim ***** válasza:
54%

Nem ítélem el őket, de abszolút semmibe veszem a véleményüket, fogalmuk sincs a felnőtt világ problémáiról.

Ha engem próbálna kioktatni, tuti kiröhögném és megmondanám, hogy viselkedjen vagy megmondom a férjének és nem kap zsebpénzt. :D

2018. ápr. 25. 20:13
 19/120 anonim ***** válasza:
23%

Hivatasom van nem munkam

Imadom a hivatasom minden nap alig varom reggel legyen

Uljon otthon a lusta kilatastalan eletcel nelkuli ember

2018. ápr. 25. 20:49
 20/120 anonim ***** válasza:
75%

"Én sem dolgozok. ... megcsinálom az itthoni teendőket ellátom a gyerekeket viszem hozom suli ovi, közte főzés, bevásárlás, takarítás kert rendben tartása, állatok(ló, malac stb :D)"

És szerinted mindez mi, ha nem munka???

Ezzel az erővel azt is lehetne mondani, hogy se a takarítónő, se az állatgondozó, se a szakács, se a cukrász, se a gyerekvigyázó, stb. nem dolgozik, csak egyszerűen felveszi a fizetését a semmiért...

2018. ápr. 25. 20:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!