Mi a véleményetek azokról a nőkről akik nem dolgoznak?
A főnököm felesége sem dolgozik. 40 körüli, csinos, kedves, okos nő.
Főnököm egyszer azt mondta, hogy amikor megkérte a felesége kezét, akkor ki is kötötte, hogy neki soha nem kell dolgoznia, régi családmodellt szeretne, ő eltartja, neki csak rendben kell tartani a háztartást és nevelni a gyerekeket. Egy kamasz fiúk van.
Szép család és anyagilag igen csak jól élnek. / Főni építési vállalkozó /
Ha megtehetném én sem dolgoznék. Nagy ügy :D
Az meg hogy mindenkit hu.yenek néz... hát vannak ilyen emberek. Kerülöm őket! Minek vitatkozzak egy ilyen emberrel? Magyarázzam tyúknak az abc-t?
Nem ítélem el őket, de abszolút semmibe veszem a véleményüket, fogalmuk sincs a felnőtt világ problémáiról.
Ha engem próbálna kioktatni, tuti kiröhögném és megmondanám, hogy viselkedjen vagy megmondom a férjének és nem kap zsebpénzt. :D
Hivatasom van nem munkam
Imadom a hivatasom minden nap alig varom reggel legyen
Uljon otthon a lusta kilatastalan eletcel nelkuli ember
"Én sem dolgozok. ... megcsinálom az itthoni teendőket ellátom a gyerekeket viszem hozom suli ovi, közte főzés, bevásárlás, takarítás kert rendben tartása, állatok(ló, malac stb :D)"
És szerinted mindez mi, ha nem munka???
Ezzel az erővel azt is lehetne mondani, hogy se a takarítónő, se az állatgondozó, se a szakács, se a cukrász, se a gyerekvigyázó, stb. nem dolgozik, csak egyszerűen felveszi a fizetését a semmiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!