Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a nőkről akik nem dolgoznak?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki életében nem dolgozott. Szült egy gyereket, aztán még egyet, aztán 15 évig otthon volt, aztán még kettővel megfejelte 10 év különbséggel. Addig férfiak tartották el, meg ilyen- olyan segélyek. De ez a nő mindenkit hülyének néz és kioktat. Miért ilyen? Semmihez nem ért, semmi tapasztalata semmiből.
2018. ápr. 25. 18:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/120 anonim ***** válasza:
69%
Én nem tudnék úgy élni, hogy semmi hasznosat nem teszek, nem fejlődök, és úgymond terhére vagyok a társadalomnak.
2018. ápr. 26. 06:57
 42/120 anonim ***** válasza:
38%

Én sem dolgozom, nem is tervezek egyenlőre. Mondjuk én már dolgoztam 3 évet (23vagyok) és gyereket sem akarok. De így van megbeszélve a párommal,így tudunk legtöbb időt egymással tölteni,kifejezetten a párom ragaszkodott hozzá.Itthon van "irodája" de szerencsére nem sokat dolgozik ő sem,napi pár emberrel találkozik, amúgy együtt vagyunk, megyünk ide-oda,sokat utazunk stb. Mindkettőnknek jó így, ha rossz lenne, nem így lenne.

De ez a téma itt hetente 3x előjön,sztem ugyanaz az emberke írja ki a kérdéseket :D

2018. ápr. 26. 07:27
 43/120 anonim ***** válasza:
77%

Nekem is van olyan ismerősöm aki "papíron" nem dolgozik, de közben 100% ellátja a gyerekeit, képzi magát, és igazából besegít férje otthon lévő családi vállalkozásába. Cipészetük van és ő fogadja a vevőket, felveszi a rendeléseket, kiadja az elkészült árukat, előkészíti a bőröket stb...mindezt úgy meg tudja tenni, hogy a szomszéd szobában közben tud főzni, mosni stb...

Szóval az ilyenre csak a külső szemlélők mondanák, hogy nem dolgozik.

De van az a típus is aki "háztartásbelinek" kiálltja ki magát, és egész nap mást sem csinál csak kondiba jár, meg szolizni, meg barátnőzik, és szórakozik miközben azzal takarózik, hogy de hát nagymamáink sem dolgoztak, és ő " klasszikus" nő! Az ilyenek azért arról mindig elfelejtkeznek, hogy nagyanyáink idejében a háztartás részét kert és állatok is képezték akiket ellátni kellett, és a rutinmunkák is mint a mosás nem két gombnyomásból álltak.

Az ilyen valóban ne ossza az észt.

Edzőteremben találkoztam ilyen nőkkel, akik elkezdtek cseszegetni h miért csak heti 2x járok pedig ha sikert szeretnék minden nap ott kéne lenni mint nekik. (meg ugye bio boltokban vásárolni, kozmetikai és természetgyógyász kezelésekre járni, minden nap teljes menüt főzni stb.) Kérdezem, hogy van erre idejük munka mellett...persze rögtön kiderült, hogy nem dolgoznak. Na ekkor azért felment bennem a pumpa! Ha már ilyen "szerencsés helyzetben" vannak legalább ne kezdjenek el lenézni...:S

2018. ápr. 26. 07:52
 44/120 anonim ***** válasza:
31%

"Van,akinél pedig pont akkor alakul ki a szorongás és a depresszió,ha dolgoznia kell mennie.

Mikor már egész vasárnap jár a gyomrodban az ideg,hogy az egész elmebaj kezdődik elölről..

Nem vagyunk egyformák.."

Az ilyen ember egy nyámnyila életképtelen antiszoc. Most nehogy már sajnáljunk bárkit is mert szegény kicsi őnek depi ha munkába kell mennie. Felnőtt ember könyörgöm, birkózzon meg vele, ne pótapuci "szoknyája" (nadrágja) mögé bújjon és tartassa el magát.

Ez a látni a gyereket felnőni is akkora egy közhely.

Az a szülő is látja felnőni a gyereket aki dolgozik tisztességesen, egy gyerek 3 év felett nagyon nem napi 24 órás elfoglaltság már, ha valaki nem akar a saját gyerekére telepedni és anyámasszonykatonáját csinálni belőle.

És hogy mi a véleményem az ilyen nőkről?

Hát nem tudom, ha alapjáraton csendben van akkor semmi, de olvastam már itt olyan k*va agymenését is akinek nulla munka de verte a kis nyálát arra hogy az eltartója mennyit keres és nekik mennyivel "f**zább életük" van mint bárki másnak...na az ilyet orrbavágnám és elzavarnám dolgozni, mert látszólag nagyon ráér.

2018. ápr. 26. 07:55
 45/120 anonim ***** válasza:
24%
Na pont olyanról beszélek mint a 43. Saját pénzből a rajta lévő bugyiját nem tudná megvenni, de veri a nyálát osztja az észt és másokat fikáz. Pfejj
2018. ápr. 26. 07:58
 46/120 anonim ***** válasza:
75%

"Az ilyen ember egy nyámnyila életképtelen antiszoc."

És,ha az illetőt nem zavarja,téged miért?

Tarthatod nyámnyila antiszocnak,a tény akkor sem változik.

Az a baj,hogy alap dolgot fel kellene fogni,nem vagyunk egyformák.

Nem mindenkinek van hatalmas nagy alkotási vágya,mármint olyan,amit munkahelynek neveznek.

Ha meg meg is teheti,hogy ne dolgozzon,akkor miért dolgozna,csak azért,hogy te és a hozzád hasonlók ne legyenek rossz véleménnyel?

Ugyan..

2018. ápr. 26. 08:08
 47/120 anonim ***** válasza:
62%

"Én nem tudnék úgy élni, hogy semmi hasznosat nem teszek, nem fejlődök, és úgymond terhére vagyok a társadalomnak."

Persze.

De elsődleges,hogy te érezd jól magad!Az egyén az első,utána jön a társadalom,és ezzel mindenki így van,mert ha ez nem így lenne,akkor kommunista rendszerben is élhetnénk.

Elsősorban mindenki magáért felelős.

2018. ápr. 26. 08:11
 48/120 anonim ***** válasza:
26%

"Az a szülő is látja felnőni a gyereket aki dolgozik tisztességesen, egy gyerek 3 év felett nagyon nem napi 24 órás elfoglaltság már, "

Meg is látszik a gyerekeken,hogy mennyit foglalkoznak velük a szülők!

Igen is a háztartás,gyereknevelés is munka!

Attól,mert van pár buzgómócsing,aki mindenben a legjobb akar lenni.Karrierista p-na és egyben pörfekt családanyuci akar lenni,miért kellene ezzel mindenkinek versenyezni,ha nem muszáj?

Nem mindenkinek égető vágya,hogy másokkal versenyezzen és,hogy felnézzenek rá vagy példakép legyen.

Vannak,akik csak szimplán boldogok akarnak lenni.

Na,de miről is beszélünk.Hány ilyen kiegyensúlyozott személyt ismersz,aki egész nap rohan,az élete egy állandó mókuskerék,és mosolyog egész nap?

2018. ápr. 26. 08:15
 49/120 anonim ***** válasza:
39%
Utolsó, ne mondj ilyeneket hogy nem mindenki akar versenyezni meg nem mindenki karrierista,mert akkor itt beszólnak hogy "persze,kényelmesebb egész nap otthon lenni " ..egyszerűen nem értik meg,bele kell törődni. nincs semmi baj egyik verzióval sem.
2018. ápr. 26. 08:21
 50/120 anonim ***** válasza:
66%

Magánügyük. Semmi köze hozzá senkinek.

Egyébként sokak szerint én sem dolgozom, mert sokat vagyok itthon. Azt nem kötöm senki orrára, hogy itthonról intézem a vállalkozás dolgait és ügyintézni szaladgálok napközben. Szerintem többet dolgozom mint ők valaha, de csak azt látják, hogy itthon "meresztem a seggem". :D nem avatom be őket, legalább van pletykaalap, úgyis csak ez élteti az idiótákat.

2018. ápr. 26. 08:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!