Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a nőkről akik nem dolgoznak?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki életében nem dolgozott. Szült egy gyereket, aztán még egyet, aztán 15 évig otthon volt, aztán még kettővel megfejelte 10 év különbséggel. Addig férfiak tartották el, meg ilyen- olyan segélyek. De ez a nő mindenkit hülyének néz és kioktat. Miért ilyen? Semmihez nem ért, semmi tapasztalata semmiből.
2018. ápr. 25. 18:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/120 anonim ***** válasza:
67%

"Ha apucinak friss husi kell,attól nem fogom eldobni a jólétet.

Ismerek olyan nőket is,akik dolgoznak,mégis megcsalja őket a párjuk,és nem is érdekli,mert nem akarják feladni azt az egzisztenciát,amiben élnek."

Mifelénk az ilyet k.vának hívják. De hajrá, tűrj csak, mert a pénz és a jólét a minden, csak tenni ne kelljen érte semmit, ezért inkább elviseled, ha csalnak. Gratulálok. Én inkább élek egy egyenrangú kapcsolatban.

2018. ápr. 27. 18:09
 102/120 anonim ***** válasza:
62%

Eladod magad kenyelmert csereben

Szomoru bujtatott prostitucio

Szegyen az ilyen no

2018. ápr. 27. 18:16
 103/120 anonim ***** válasza:
66%

"Szerintem tényleg nehéz lehet, akinek egy egész család eltartása a felelőssége. Én tuti nem vállalnám. Sokkal jobb, hogy osztjuk a felelősséget. "

Ezt a kapcsolat előtt tisztázzák,gondolom.

Nem menet közben jelenti be a nő,hogy nem akar dolgozni.

Aki nem akar dolgozni,az nyílt lapokkal játszik.

2018. ápr. 27. 18:41
 104/120 anonim ***** válasza:
34%

"Ja szóval akinek van gerince és nem élősködne valakin az irigy? :D "

Ha valaki önszántából tart el az nem a másikon élősködés.

Ha valaki csak azért szül gyereket,hogy ne kelljen dolgoznia,vagy sorra szüli őket,és erről apukát csak később értesíti,az gáz.

2018. ápr. 27. 18:45
 105/120 anonim ***** válasza:
31%
Kicsit több toleranciát és elfogadását egymás felé kedves hölgyeim!
2018. ápr. 27. 18:51
 106/120 anonim ***** válasza:
13%

105.

Nőként írom, hogy a nőknél nagyobb tuskókat még nem hordott a hátán a föld. Mindenen tudnak marakodni és vérig menő harcot vívni. Otthon lenni, dolgozni? Természetesen szülni vagy császár? Szoptatni, nem szoptatni? A sógornőm azért veszett össze a barátnőjével, mert a bátyám magas, a barátnője férje alacsony és, hogy melyik érvényesül jobban, a magas vagy az alacsonyabb ember. Vissza kéne olvasni a kommenteket és rájönne mindenki, hogy ez milyen gáz már.

2018. ápr. 27. 20:02
 107/120 anonim ***** válasza:
38%

106: Még szerencse, hogy ezt nem én írtam, mert akkor tuti hímsovinisztának lennék bélyegezve. :)

Bár férfiak is tudnak nagyon szemetek lenni egymással.

2018. ápr. 27. 20:15
 108/120 anonim ***** válasza:
83%

104 de élősködés csak a megfelelő oldalról kell nézni. De végülis minden aljas dolgot el lehet mismásolni, szándék kérdése. A nyugodt lelkiismeretért bármit.

Nekem meg úgy nyugodt a lelkiismeretem ha egyenrangú félként élek egy kapcsolatban.

2018. ápr. 28. 10:44
 109/120 anonim ***** válasza:
86%

74%-os te vagy a tuskó, mert a fajtád miatt tartunk még 2018-ban is ott, hogy rengeteg férfi szemében a nő csak 2 lábon járó p.ci ami pénzzel akit el kell tartani, akinek a csak a pénz számít. És amíg élnek ilyenek mint te addig ez nem is fog megváltozni. De gondolom te az ilyen féreg férfiak talpát is fényesre nyalod mikor épp a női nemet degradálja a sárga földig. Inkább ez mint megemelni a popót és elmenni dolgozni.

Nem mi vagyunk a tuskók csak azért mert más nők lusta disznók, és inkább eladják magukat meg a testüket.

Nem máson kéne leverni az életképtelenséget, meg a kifogáshalmazokat.

Ha meg annyira gáz ami itt van akkor lehet másik topikot nézegetni, senki nem tart itt.

2018. ápr. 28. 11:17
 110/120 anonim ***** válasza:
74%
*amit pénzelni kell
2018. ápr. 28. 11:20
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!