Mi a véleményetek azokról a nőkről akik nem dolgoznak?
"Ha apucinak friss husi kell,attól nem fogom eldobni a jólétet.
Ismerek olyan nőket is,akik dolgoznak,mégis megcsalja őket a párjuk,és nem is érdekli,mert nem akarják feladni azt az egzisztenciát,amiben élnek."
Mifelénk az ilyet k.vának hívják. De hajrá, tűrj csak, mert a pénz és a jólét a minden, csak tenni ne kelljen érte semmit, ezért inkább elviseled, ha csalnak. Gratulálok. Én inkább élek egy egyenrangú kapcsolatban.
Eladod magad kenyelmert csereben
Szomoru bujtatott prostitucio
Szegyen az ilyen no
"Szerintem tényleg nehéz lehet, akinek egy egész család eltartása a felelőssége. Én tuti nem vállalnám. Sokkal jobb, hogy osztjuk a felelősséget. "
Ezt a kapcsolat előtt tisztázzák,gondolom.
Nem menet közben jelenti be a nő,hogy nem akar dolgozni.
Aki nem akar dolgozni,az nyílt lapokkal játszik.
"Ja szóval akinek van gerince és nem élősködne valakin az irigy? :D "
Ha valaki önszántából tart el az nem a másikon élősködés.
Ha valaki csak azért szül gyereket,hogy ne kelljen dolgoznia,vagy sorra szüli őket,és erről apukát csak később értesíti,az gáz.
105.
Nőként írom, hogy a nőknél nagyobb tuskókat még nem hordott a hátán a föld. Mindenen tudnak marakodni és vérig menő harcot vívni. Otthon lenni, dolgozni? Természetesen szülni vagy császár? Szoptatni, nem szoptatni? A sógornőm azért veszett össze a barátnőjével, mert a bátyám magas, a barátnője férje alacsony és, hogy melyik érvényesül jobban, a magas vagy az alacsonyabb ember. Vissza kéne olvasni a kommenteket és rájönne mindenki, hogy ez milyen gáz már.
106: Még szerencse, hogy ezt nem én írtam, mert akkor tuti hímsovinisztának lennék bélyegezve. :)
Bár férfiak is tudnak nagyon szemetek lenni egymással.
104 de élősködés csak a megfelelő oldalról kell nézni. De végülis minden aljas dolgot el lehet mismásolni, szándék kérdése. A nyugodt lelkiismeretért bármit.
Nekem meg úgy nyugodt a lelkiismeretem ha egyenrangú félként élek egy kapcsolatban.
74%-os te vagy a tuskó, mert a fajtád miatt tartunk még 2018-ban is ott, hogy rengeteg férfi szemében a nő csak 2 lábon járó p.ci ami pénzzel akit el kell tartani, akinek a csak a pénz számít. És amíg élnek ilyenek mint te addig ez nem is fog megváltozni. De gondolom te az ilyen féreg férfiak talpát is fényesre nyalod mikor épp a női nemet degradálja a sárga földig. Inkább ez mint megemelni a popót és elmenni dolgozni.
Nem mi vagyunk a tuskók csak azért mert más nők lusta disznók, és inkább eladják magukat meg a testüket.
Nem máson kéne leverni az életképtelenséget, meg a kifogáshalmazokat.
Ha meg annyira gáz ami itt van akkor lehet másik topikot nézegetni, senki nem tart itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!