Miért az én gyermekeim és mi nélkülözünk azért, hogy a párom volt családjának ne legyenek anyagi gondjai?
A párommal nem rég költöztünk össze.Nekem az előző házasságomból van 2 gyermekem akik kuskorúak és én nevelem őket.Most vagyok terhes a közös gyermekünkkel.
A problèmám az hogy a párom elég szép összeggel akarja támogatni a volt családját amiből természetesen veszekedés lett köztünk.Mert ez azt jelentené,hogy nekünk kell majd nélkülözünk.A páromnak hiába mondom,hogy ők 5-en élnek 4 fizetésből + még amit ő ad nekik ,mi meg majd a fizetésének a feléből és a GYED-ből amit én fogok kapni,ő hajthatatlan ebben a kérdésben.
Nektek mi a véleményetek erről és mit tennétek az én helyemben?
46
Na itt anyukád tehetett a teherbeesésről hiszen mindenki tudja hogy kiegészítő védekezés kell ha hánysz vagy hasmenésed van illetve ha másfajta gyógyszert szedsz. Én 12 évig szedtem és nem lettem terhes vèletlen.
Házasodjatok össze!
Akkor a tartásdíjon felüli rész nem az ő különvagyona.
Gabikababuci, te elszeretted a pasidat a családjától és így kompenzálja a lelkiismeret furdalását.
De ne izgulj, mihelyt meglesz a gyerek és te is az izgi szerető státuszból lesüllyedsz a pénzen balhézó tramplik közé, plusz a csecsemő éjjel-nappal ordít, a te két gyereked csak hab lesz a tortán,... a pasid farka felvágva fog visszarohanni az asszonyához, már amennyiben az lesz olyan hülye és visszaveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!