Más is érezte már úgy, hogy teljesen láthatatlan szinte a családjának?
A többiek, fecsegnek, nevetnek, zajlik az élet, te meg gubbasztasz valami sarokban vagy hordod be a tálakat, meghallgatod őket de senki meg nem kérdezi hogy vagy, mit szeretnél.
Bezzeg ha csak úgy eltűnnél az életükből kígyót békát kiabálnának rád, hogy milyen hálátlan vagy.
Igen van ilyen,de a legnagyobb probléma mikor mindig ezt érzed!!!
Az én férjem már akkor azt mondja hálátlan vagyok mikor megkérem légyszives mosogas el most te,nah erre plul azis a válasz nem én raktam tele.
Én nem csak éreztem de érzem is!
Sajnálatos és biztos akadnak ehhez hasonló vagy ilyen érzésü emberek,akar nö akár férfi.De ezaz érzésem a férjem és családja oldaláról van!
31/anyuka
Erről szólt a gyerekkorom. Ha leültem közéjük, szétrebbentek, mint a verebek.
18 évesen otthagytam őket, anyám hetente hívogatott, hogy mi van velem, de nem tudtam neki mit mondani, nem volt meg a bizalom, így lassan leszokott róla. Most 10 év után a testvéreimnek is eszébe jutottam, küldözgetik az emaileket, meg hívogatnak, én meg csak nézek, hogy WTF, de nem szoktam válaszolni.
Én is átéltem ezeket a pillanatokat. Én arra használtam fel, hogy tanuljak, hogy csiszolódjak, hogy épüljek.
Egyszerűen más síkon, más dimenzióban volt az érdeklődésünk.
A család a f..ságokon tudott jól mulatni, engem meg a miértek érdekeltek volna.
Ha jól akarsz kijönni belőle, akkor sose ellenreakcióval reagálj. Építsd magad belül, és keress barátokat, akik úgy gondolkodnak, mint te, hasonló a helyzetük a tiédhez.
Egyszer majd alapítasz családot, és akkor se feledd, hogy hogyan NEM kell csinálni.
Ajánlom a www.maiige.hu oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!