Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőknél szinte láthatatlan, de, , rendes" 30 as pasas, jobban teszi, ha már csak a munkájának él, szabadidejében utazgat, sportolgat, túrázgat és elfelejti a hiú ábrándokat, hogy egyszer lesz párja?
Neked is csak azt tudom írni: ha kiül az arcodra a "nekem úgyse lesz hozzám való, kedves barátnőm" kifejezés, akkor nem is lesz.
Semmi baj nincs veled, leszámítva, hogy te lemondtál saját magadról.
Szóval ja, lehet legjobb lenne egyelőre hagyni mindent, megtalálni a saját örömed, rendberakni a saját lelked, és aztán majd egyszer csak előkerül egy nő, akivel kölcsönösen egymásra vágytok. De ehhez az kell, hogy te megbékélj azzal, aki vagy.
Jól teszed,ha mész utazgatni, megismersz más kultúrákat és művelődsz, sportolsz. Az emberek fejében van a gáz mostanában és ha nincs száz haverod akivel eljársz nőzni meg fesztiválozni,kocsmázni, akkor jelentéktelen maradsz. Ja meg ha nem fotózgatod magad vitorlás hajókon a karib szigeteken :D
Undorító ez a mai világ.
Én is hasonlóan vagyok, nekem is kevés barátom van, de hogy őszinte legyek semmi pluszt nem adnak a barátok sem, szóval inkább dolgozom ezerrel és vagyok egyedül, minthogy egy újabb pasi mondja azt, hogy bocs de nem akarok párkapcsolatot,vagy tűnjön el szó nélkül...
Keressünk inkább egy normálisabb országot.
Én így vagyok negyven évesen... Akarsz haverkodni? Csak semmi kardozás!!!
Írj privátot, hátha közel lakunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!