Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire befolyasolja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire befolyasolja az ember szemelyiseget az, hogy milyen emberek tarsasagaban van szabadidejeben?

Figyelt kérdés
Es hany eves kortol nincs hatassal ra?

2016. ápr. 11. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100% ban. 0-120 évig folyamatosan befolyásolja a személyiséget a környezet.
2016. ápr. 11. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Sokban. Főleg ha befolyásolható és naiv az illető. (Vagy megfelelési kényszere van.)
2016. ápr. 11. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Tanulok szociálpszichológiát, és így a válaszom: a legtöbb embert nagyon is befolyásolja a környezete.

Egy erős jellem, aki ki tud állni a saját igazáért egy csoporttal szemben, na ő az, akinek nincs befolyással az életére a társaság.

Ez minden életkorban jelen van, és legkisebb mértékben az óvodáskorban. Tehát mindig hatással van rá, személyiségtől függ, milyen mértékben.

2016. ápr. 11. 16:52
 4/6 Sunshinedoll ***** válasza:
Abszolút hatással van rá! Még idősebb korban is, persze. Nem azért, mert befolyásolható lenne, de egy emberről az mond el a legtöbbet, hogy milyen emberekkel veszi körül magát. Én pl már szakítottam meg kapcsolatot valakivel azért, mert nem szerettem azt az embert, amilyen mellette voltam.
2016. ápr. 11. 16:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy határozott emberét semennyire.
2016. ápr. 11. 17:16
 6/6 ~OnLány~ ***** válasza:

Szerintem nagy mennyiségben,életkortól függően.De talán ez a jelenség tényleg csak oviban nem észlelhető,a kicsik általában önmagukat adják.

De van,hogy nem mindig tudja az ember önmagát adni,ez függ mások személyiségétől is.Nem is a megfelelési kényszer miatt,inkább a nyugalom megőrzése érdekében.Kicsit mindig alkalmazkodnunk kell a másikhoz,ha nem akarunk veszekedést.

2016. ápr. 11. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!