Szerintetek milyen ember az, aki állandóan fitnesz terembe jár szabadidejében, és állandóan a kinézetével foglalkozik?
Figyelt kérdés
Színház-könyv-egyéb kulturális tevékenység nulla!2013. szept. 23. 15:36
1/11 anonim válasza:
Elég gáz, és egyre több ilyen van. Nagy ívben elkerülendő ember.
2/11 anonim válasza:
Egészségesen akar élni és jól akar kinézni, ez idáig korrekt. De ha ettől tovább nem terjed a gondolata, akkor nagyon felszínes, unalmas ember lehet.
4/11 anonim válasza:
én ilyen vagyok, de azért van egy egyetemi végzettségem is.
de az csak a falon lóg, semmi köze az életemhez, mert abból megélni, ma itthon, megélni nem lehet.
és igen fontos a testem, ebből élek, hogy hogy nézek ki.
5/11 anonim válasza:
Jó eséllyel hiú és korlátolt.
6/11 anonim válasza:
Nekem is az jutott eszembe,hogy hiú,felszínes,és korlátolt.
7/11 anonim válasza:
Tenyleg semmi nem erdekli ezen kivul? Akkor egysiku a gondolkodasa, de legalabb egeszseges, ami azert megiscsak a legfontosabb dolog az eletben. Meg kesobb lehet mas is fogja ot erdekelni, bar gondolom azert dolgozik is, tehat mar foglalkozik valami massal is. Szive joga, ha egyszeruen ez erdekli.
8/11 anonim válasza:
Ha fitnesz terembe jár, oké, nem gond.
Ha állandóan a kinézetével foglalkozik, az egoista, felszínes ember.
Szerintem.
9/11 A kérdező kommentje:
Még az öltözködés, autók érdeklik, szóval ilyen nagyon fiús dolgok.
2013. szept. 26. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!