Mit gondoltok, a férjem családjának van igaza, vagy nekem?
38 hetes terhes vagyok, tehát bármikor megindulhat a szülés.
Anyósomnak szombatra szervezett a sógorom szülinapi meglepetésbulit, 180 km-re tőlünk.
Én mondtam, hogy így, mindenórás kismamaként nem akarok elmenni, ráadásul anyósom utál engem, szóval nem hiszem, hogy örülne a jelenlétemnek.
A sógorom szerint viszont mindenképp ki kellene békülnünk, és szerinte ez a legmegfelelőbb alkalom. És képtelen megérteni, hogy a saját anyámhoz se mennék el, nehogy állati messze az orvosomtól induljon meg a szülés.
És nagyon nem tetszik, hogy a sógorom nem ért meg és erőlteti hogy menjek el, pedig neki is van már két gyereke, pontosan tudja, mekkora izgalommal jár az utolsó pár hét a baba születése előtt.
Egyébként a férjem sem akart elmenni, én beszéltem rá, hogy azért az anyukája születésnapját ne hagyja ki, ha véletlenül mennem kellene a kórházba, akkor majd megyek taxival.
Mit gondoltok, igazam van, vagy pedig túlparázom és el kellene mennem anyós születésnapjára? Csak mert bőven elég baj, hogy anyóssal rühelljük egymást, nem szeretném, ha a sógorommal is feszültség lenne köztünk. Ti elmennétek?
Ne mennek..
A ferjed mit mondd? Ezt neki kellene lerendeznie
Miért csinálsz ebből ekkora problémát?
Felhívod a sógorodat, és kedvesen megmondod neki, hogy ne haragudjon, de majd máskor elmész. Jelen pillanatban 38 hetes terhesen nincs sem erőd sem hangulatod elmenni.
Majd boldog szülinapot kívánsz és kész.
Ha az anyós megsértődik akkor meg mi van? Eleve utálod, ő is téged akkor a helyzet rosszabb nem lesz. Legfeljebb a baba születése után nem lesznek olyan gondjaid, hogy utazzak pár hetes/ hónapos / éves gyerekkel 180km az anyóshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!