Ti mit gondoltok? Megcsal?
Figyelt kérdés
Párom mindig lenémítja a telefonját ha itthon van.Ha rákérdezek,annyi a válasz,hogy nem akarja hogy zavarjanak.Tegnap állásinterjún volt,mondták neki,hogy majd felhívják ha minden oké.Délután hívták is,persze nem vette észre.
Nem értem az egészet,ha fontos hívást vár az ember,minek némítja le a telefont?
2015. febr. 12. 05:15
1/49 A kérdező kommentje:
És a wifit is kikapcsolja,hogy viberen se tudja elérni senki.Erre azt a választ kaptam hogy leszívja az aksit.
2015. febr. 12. 05:24
3/49 A kérdező kommentje:
Pár hónapja vettem észre.Az bosszant,hogy nem tud rá épkézláb magyarázatot adni.Hülyének néz.
2015. febr. 12. 06:08
4/49 anonim válasza:
Hááát....amikor én nem akarok hívást fogadni, lenémítom. Kérd meg, hogy hangosítsa föl mert fontos hívás is lehet. Ha továbbra is ellenkezik az már gyanús
5/49 A kérdező kommentje:
Ha néha mégsem némítja le,szinte lefehéredik ha csörög a telefonja vagy sms-t kap.Ez nekem már több mint gyanús.
2015. febr. 12. 06:26
7/49 anonim válasza:
Amit leírtál, elég ok a gyanúhoz. Valószínű tényleg megcsal.
8/49 anonim válasza:
Az hogy lenémítja csak egy dolog,de mindig magánál is hordja? Ha csak lerakja az asztalra némán,az szerintem nem gyanús,hiszen akármikor belenézhetnél,de ha még wc-re is magával viszi az már bajt jelent.
9/49 A kérdező kommentje:
2 éve vagyunk együtt.Igen,a wc-re is magával viszi.
Nem értem az egészet,nem csavarog,nem jár el itthonról csak dolgozni.Akkor valószínűleg a munkahelyén van valaki.
2015. febr. 12. 07:29
10/49 anonim válasza:
Ha némán is, de csak az asztalon tartja, tehát nem pl a zsebében ahol te nem láthatod, akkor szerintem nincs gond. De ha dugdossa, meg a wc-re is viszi... Az nekem sem tetszene, ezen én is gyanút fognék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!