Ti mit gondoltok? Megcsal?
Párom mindig lenémítja a telefonját ha itthon van.Ha rákérdezek,annyi a válasz,hogy nem akarja hogy zavarjanak.Tegnap állásinterjún volt,mondták neki,hogy majd felhívják ha minden oké.Délután hívták is,persze nem vette észre.
Nem értem az egészet,ha fontos hívást vár az ember,minek némítja le a telefont?
A telefon arra valo, hogy hasznaljuk, persze vannak elethelyzetek amikor illik lehalkitani. Sosem ertettem, ezt a ne zavarjanak dolgot a mindennapokban, es mivan ha valamelyik szerette van bajban, majd fel nap mulva eszreveszi, a hivast?
Na nalunk is igy kezdodott ez volt az elso jel, telefon halkitas, dugdosas, persze elotte kint volt az asztalon egesznap. Megneztem egy alkalmas pillanatban, persze tiszta volt, folytatodott a dugdosas, magyarazat vicc katgoria. Kesobb atiranyitottam a bejovo hivasait ay enyemre, egy ora mulva mar kereste is a szeretoje. Ennyi.
Nem kifejezetten lenémítom. Hanem mindig le van némítva. Tud az a telefon diszkréten rezegni is.. Nem kell hogy folyton sípoljon!
És igen, az én telefonom éjjel nappal megy, és némán van. Az előbb is hívtak egy állásinterjú ügyében, és semmi problémát nem okozott, hogy nem kezdett el zenélni..
Kedves okos 33-as.Ha már ennyire szőrszálhasogató vagy: a telefon NÉMA!Nincs hang,nincs rezgő üzemmód. NÉMA! Érted??Ezt kérdeztem,hogy ha fontos hívást vársz ,akkor is lenémítod (rezgőre teszed)Ha igen,akkor gondolom a kezed ügyében van a telefon.
A párom ha itthon van,leteszi valahová,vagy a kabátjában/nadrágjában hagyja és a telefon néma.Ha wc-re megy,az az első,hogy előveszi és fél órára elvonul vele.Nem néha,mindig.Eddig nem foglalkoztam vele,de ez már több mint gyanús,hogy ha munkaügyben vár hívást,akkor is lenémítja.
36-os, akkor hadd műveljelek még kicsit: van még a néma üzemmód, amikor se nem rezeg, se nem cseng, semmit nem csinál, csak kijelzőn villog, hogy ki hív. És van még a repülés üzemmód is, amikor a telefon kvázi ki van kapcsolva, azaz nem csatlakozik a hálózathoz, hanem kizárólag pl. játékok, zenehallgatás, ébresztő stb. működik rajta.
ON: nagyon fura lehet úgy élni, hogy az ember sasolja, mit csinál a párja a telefonjával. Én azt se szoktam tudni, hol a telefonja, nemhogy azt tudnám, le van-e némítva épp. Egyikünk se annyira függő, hogy ha együtt vagyunk, folyton azt buzeráljuk.
Ha ebből kell kikövetkeztetned, megcsal-e, rég rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!