Mit gondoltok megcsal vagy más jellegű probléma van a háttérben? Esetleg nincs is probléma csak én reagálom túl?
Már nem tudom mi van.
Várandós vagyok, a doki nem tiltott el a házas élettől, de párom ki jelentette, hogy nincs bújás. Ez a 8. hete, hogy nem volt semmi. Azt se hagyja, hogy én kényeztessem. 29 hetes vagyok.
Mostanában nem dolgozik, leállás miatt. De szinte soha nincs itthon. Mindig kitalál valamit, hogy hova kell mennie. Általában az apját hozza fel, neki kell segíteni. Minden nap elmegy reggel és este vagy késő délután jön meg.
Én nem tudok menni sehová itthonról, mert nagyon könnyen rosszul leszek, nehezen sétálok már és nagyon nehezen bírom a meleget, így egyedül nem merek menni. Múlt héten már nem is számoltam hányszor szóltam neki, hogy kísérjen el a vérvételre. Úgy tűnt nehezére esik, hisz próbált kibúvót keresni.
Szerintetek mi lehet a gond? Én már gondoltam mindenre, beszélgettünk a megcsalásról, beszélgettünk a "kapuzárásról", kérdeztem, hogy meg van-e ijedve a babától (akart baba). De mindenre azt mondja, hogy semmi gond nincs. Még sem úgy érzem, valami nem stimmel. De már nem tudom, hogy mi.
Apaságtól beijedt, nem vagy vonzó számára jelenleg a nagy pocakoddal, másfelé kacsingat.
Döntsd el a 3 közül melyik a legrosszabb és melyik a legjobb verzió.
Pénzetek miből van? Még ez jöhet szóba, hogy ezt hajtja.
Mekkora pocid van? Lehet az zavarja, valahogy "feledtetsd" vele, hogy nem is gondoljon rá, amikor hozzábújsz és "úgy" alakul a helyzet. Én is ezt csináltam, még véletlenül se lássa meg a hasad "közben" és a kezeit is tereld másfelé. Az én párom sem nagyon akart velem lenni, egyenesen arányosan ritkán azzal, amennyire látványos lett a terhességem. Mi is nagyon akartuk a babát!
34 hetes vagyok, és hatalmas hasam van, most ott tartunk hogy kb. 4 hete semmi nem volt :(, én is szóvá tettem, már az első hét után, de a válasz "semmi baj, mi baj lenne?"-de mégsem közeledik hozzám úgy. Aztán csak kérdeztem, kérdeztem, és végül elmondta, hogy olyan nagy már a hasam és annyit beszélek a babáról, hogy épp mekkora, meg milyen, miket csinál a pocakomban, hogy neki mindig ez jár a fejében, és olyan bizarrnak gondolja, hogy most így szeretkezzünk, hárman????
Úgyhogy hiába mondom neki, hogy a baba nem érez semmit ilyenkor :), sőt szerencsére valahogy sose mocorgott iyenkor (ez engem is bezavart volna pedig), ha a párom így fogja fel, akkor bár nagyon rosszul esik, de meg kell érteni.
Végülis érezhetnénk így mi , kismamák is, hogy nem kívánjuk a párunkat, és akkor nekik is meg kellene érteniük minket.
Mivel te nem nagyon tudsz otthonról kimozdulni nincs valami megbízható ismerősöd/barátod/barátnőd/családtagod aki a körmére nézhetne a párodnak? Arra gondolok, hogy ha nagyjából tudod, hogy merre járhat a párod, akkor az arrafelé ügyet intéző ismerősöd elmehetne ugyanabba az irányba megnézni, hátha történik vmi furcsaság... Talán így kiderülne a turpisság.
Tudom, hogy nem a legegyenesebb gondolat, de ő sem mond neked semmit és csak tagad de egy nő úgyis érzi, ha van valami gond..
Ezért gondoltam erre, hogy attól, mert kismama vagy és a legtöbb idődet otthon töltöd, az még nem jogosítja fel párodat, hogy hülyének nézzen téged. (egyébként sem) A bizonytalanság a legrosszabb ilyen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!