"Előfordulhat, hogy ön szoftverhamisítás áldozatává vált". Probléma leírása lent. Mit gondoltok?
Rendesen hekkelt windowst használj, ami azt hiszi magáról, hogy eredeti. Bármelyik torrentről leránthatod.
Vagy vedd meg:)
21.04-es válaszoló: ez akkor jött ki, amikor újra akartam tenni az msn-t, fel irányít a microsoft oldalára, hogy ezt le kell szedni, és csak utána fut tovább az msn.
A portables dolog sem jött még be, mert állandóan frissíteni akarja, mondjuk a 9-es verziót még nem töltöttem le. De már lassan ott tartok, hogy leszedem, aztán kijön megint az szoftverhamisítós dolog és ráteszem a gépre azt a linket amit találtam :D Legalább ez a dolog is meg lesz oldva.
Köszönöm a segítséget, megint csak!
Ejjj!
Hát nyilván ha nem a legutolsó verziót szeded le akkor frissíteni akarja. 8.5ös verziót elvileg nem engedik már fel a szerverek. Meg lehet kerülni de minek szenvedni.
Erre gondoltam:
Portable Windows Live Messenger 2009 (Build 14.0.8089.726)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!