Mit gondoltok megcsal vagy más jellegű probléma van a háttérben? Esetleg nincs is probléma csak én reagálom túl?
Már nem tudom mi van.
Várandós vagyok, a doki nem tiltott el a házas élettől, de párom ki jelentette, hogy nincs bújás. Ez a 8. hete, hogy nem volt semmi. Azt se hagyja, hogy én kényeztessem. 29 hetes vagyok.
Mostanában nem dolgozik, leállás miatt. De szinte soha nincs itthon. Mindig kitalál valamit, hogy hova kell mennie. Általában az apját hozza fel, neki kell segíteni. Minden nap elmegy reggel és este vagy késő délután jön meg.
Én nem tudok menni sehová itthonról, mert nagyon könnyen rosszul leszek, nehezen sétálok már és nagyon nehezen bírom a meleget, így egyedül nem merek menni. Múlt héten már nem is számoltam hányszor szóltam neki, hogy kísérjen el a vérvételre. Úgy tűnt nehezére esik, hisz próbált kibúvót keresni.
Szerintetek mi lehet a gond? Én már gondoltam mindenre, beszélgettünk a megcsalásról, beszélgettünk a "kapuzárásról", kérdeztem, hogy meg van-e ijedve a babától (akart baba). De mindenre azt mondja, hogy semmi gond nincs. Még sem úgy érzem, valami nem stimmel. De már nem tudom, hogy mi.
Miért kell egyből a megcsalásra gondolni?
Ahogy írtad gondolom első terhességtől beszélünk!?
Első verzió:Ő ugyan azon megy keresztül mint te csak ő még jobban!Nem azt mondom hogy sajnálni kell,de ő is be lehet sz*rva rendesen!Ráadásul ő kettőért aggódik amíg te egyért!Ha soha életében nem olvasott utána mivel jár a terhesség és még sosem tapasztalt ilyet(közeli családtag vagy vmi)akkor nyilván "menekül" a helyzet elől!Nincs ezzel semmi baj!Azért van a 9 hónap hogy mind a ketten felkészüljetek,megemésszétek a dolgot!Nagyon sok férfi a gondolattól is irtózik hogy a terhes feleségéhez bármilyen formában is hozzá nyúljon!Ez van!Ettől még nem lesz kevésbé jó apa!Amúgy olvasd el a "Barátnőim a terhességről" című könyvet,Vicki Iovine írta!nagyon hasznos tanácsok vannak benne,többek közt arra is hogy a férjed hogy kezeld,illetve ő hogy kezeli ezt a helyzetet!Szerintem nincs a férjeddel semmi baj!
A másik verzió:megcsal!egy kedves barátnőd menjen utána...gondolom megmondja hova megy szóval lenyomozható!Ha nem ott van ahol mondta akkor én legyek akármilyen terhes meg akármilyen rosszul úgy kivágnám hogy a lába ne érje a földet!Aztán mehet a macájához lelki segélyért mert szegény mit tettek vele,apa lesz!Ilyenkor érzem hogy ki tudnám herélni az ilyet egy pillanat alatt!
De ez csak végső megoldás!Szóval lehet hogy hormonokkal tele túlreagálod a dolgot és felesleges aggódnod meg nyomoznod mert a végén még lehet neked lesz bűntudatod!Szóval próbálj megnyugodni és átgondolni!:)
Boldog babázást kívánok a jövőben neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!