Ti mit gondoltok? Megcsal?
Párom mindig lenémítja a telefonját ha itthon van.Ha rákérdezek,annyi a válasz,hogy nem akarja hogy zavarjanak.Tegnap állásinterjún volt,mondták neki,hogy majd felhívják ha minden oké.Délután hívták is,persze nem vette észre.
Nem értem az egészet,ha fontos hívást vár az ember,minek némítja le a telefont?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Akik csak a körmeiket aggatnák,ne fáradjanak,nem vagyok több ökörségre kiváncsi.Egyeseknek a szövegértelmezés is túl nagy falat!
Én is viszem magammal a wc-re is, mit csinálnék nélküle amíg ott ücsörgök? :D Meg mindig le van némítva, suliban/melóban nem kell üvöltenie (kellemes hörgősmetál csengőhang), és minden nap elfelejtem felhangosítani. Úgyis észreveszem ha rezeg. Azt meg SENKITŐL nem viselem el, hogy piszkálja a telefonomat. Max ha a párom át akar küldeni magának valami zenét, de a telefonom meg a laptopom a saját kis területem, nem kell nyúlkálnia senkinek ott. Pedig nincs semmi konkrét titkolnivalóm.
Viszont én azóta ilyen vagyok hogy van telefonom. Ha ő hirtelen váltott ilyenre, az gyanús, de nem mondanám akkor se, hogy HŰ BIZTOS MEGCSAL. Bármi lehet.
Amúgy néha a rezgést is kikapcsolom, mert ha facebookon beszélek valakivel gépen, akkor rohadt idegesítő, hogy nonstop rezeg a teleofnom, akkor kikapcsolom a rezgést és az is úgy marad napokig.
Egyébként nem értem, ha a kabátjában van a telefon, és nem lehet érzékelni hogy csörög, akkor hogy fehéredik el tőle a párod? :DDD
Dehogy néztem,nem is fogok.
Két napja ugyanezt csinálom,már most szóvá tette a drága.Érdekes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!