Ti mit gondoltok? Megcsal?
Párom mindig lenémítja a telefonját ha itthon van.Ha rákérdezek,annyi a válasz,hogy nem akarja hogy zavarjanak.Tegnap állásinterjún volt,mondták neki,hogy majd felhívják ha minden oké.Délután hívták is,persze nem vette észre.
Nem értem az egészet,ha fontos hívást vár az ember,minek némítja le a telefont?
már megint elírtam:D
Szóval ha kint hagyja az asztalon úgy hogy Ő NINCS OTT,AKKOR SZERINTEM SEMMI GOND.
Akkor kérd el tőle a telefonját amikor hazaér, mondd neki, hogy nyugodtan legyen felhangosítva, és a wifi is bekapcsolva, téged nem zavar ha szól, vagy üzenet jön. Beteszed a zsebedbe, és odaadod neki, ha szükség van rá.
De ha nem akar vele foglalkozni, akkor szívesen intézed helyette. Ha nem akarja a kezedbe adni, akkor annak oka van. Vagy ha nem bízik benned, hogy nem néznél bele, vagy esetleg nem akarja, hogy belenézz, annak is.
22-es! Ezt komolyan gondolod? Milyen alapon lehet elkérni egy felnőttől a telóját, és a saját zsebedben tartani?
A belenézést sem tartom elfogadhatónak. Rá kell kérdezni egyenesen, hogy mi változott. Meg amúgy is, a megcsalásnak azért vannak más jelei is. Ha az ember ismeri a párját, érzi, ha valami nem oké.
Rákérdezett többször is, azt írja. Kamuzik a pasi. Mondjuk én leültetném, aztán beszélgessünk. Ha nem megy, nem kell erőltetni a kapcsolatot.
Egyébként bírom ezt, hogy "ilyet nem lehet tenni". Hazudni, mellébeszélni, a másikat hülyére venni, azt meg lehet, ezzel nincs probléma. Hát nem gusztustalanabb a másik telefonjába nézni sem, mint hazudni neki.
Ha ő hazudik, ő gusztustalan. Ha én nézek bele a telefonjába, én vagyok az. Nem moralizálás miatt nem tenném, hanem mert fikának érezném magam.
Leültetném beszélgetni, főleg, ha egyéb jeleket is tapasztalok. Ha mellébeszél, az ugyanolyan informatív, mintha bevallaná a megcsalást. Tehát ha azt érzem, hogy hamukázik, szakítanék vele. Ennek hírére nyilván elmondaná, ha más miatt változtak meg a telefonálási szokásai.
Ha meg nem, akkor semmi értelme a kapcsolatnak.
2èv utàn szerintem ha nem lenne stiklije nyugodtan telefonàlna előtted. Ràadàsul 2 èv utàn màr nem olyan intimek a pillanatok hogy meg sem csörrenhet a telefon...
Csak azt nem èrtem ha szerető mièrt nem talàlnak ki valami szöveget, pl bocsànat nem aktuàlis stb...vagy mièrt nem tudja mik8r keresheti?
"Százszor kérdeztem már tőle,mindig üres kifogás a válasz.Pont ez bosszant,akkor legalább hazudna valami hihetőt."
Tehát már előre elhatároztad, hogy ő hazudik. Gratulálok.
Képzeld, éni s mindig lehalkítom itthon a telefont, még a vécére is viszem, mert ott legalább nyugodtan tudok játszani rajta. :D
Ti nagyon kész vagytok! :D Le van némítva a telefon? Megcsal! Furcsán néz? Megcsal! Új parfümöt vett? Megcsal! :D Ti halljátok magatokat?
Lenémítja a telefonját, hogy ne zavarják. Ennél hihetőbb magyarázatot nem igen lehet kitalálni. Én is lenémítom a telefonomat. Nem szeretem ha folyton pittyeg. Ettől még nem csalok meg senkit.
És a wifi nagyon gyorsan zabálja a töltést, szóval ez megint csak egy nagyon jó érv.
Én ilyen nővel nem élnék együtt az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!