Ti mit gondoltok? Megcsal?
Figyelt kérdés
Párom mindig lenémítja a telefonját ha itthon van.Ha rákérdezek,annyi a válasz,hogy nem akarja hogy zavarjanak.Tegnap állásinterjún volt,mondták neki,hogy majd felhívják ha minden oké.Délután hívták is,persze nem vette észre.
Nem értem az egészet,ha fontos hívást vár az ember,minek némítja le a telefont?
2015. febr. 12. 05:15
11/49 anonim válasza:
Ezek alapján én nem mondanám 100%-ra hogy gyanús. Én is ugyan ezt csinálom, ha a párommal vagyok, akkor a párommal akarok lenni, és ne zavaron senki - mert mi lehetne fontosabb a meghitt perceknél? Ráadásul messenger programokat sem telepítettem, adatforgalom is ki van kapcsolva... ..valóban +1-2 napot lehet vele nyerni.
Mindenesetre ha mostanában kezdte ezt a fura viselkedést érdemes rá óvatosan odafigyelni.
31F
12/49 anonim válasza:
Kérdezz rá finoman:volt-e valamilyen problémája a telefonálás alkalmával? Amikor beszélgetünk napjaink legkeresettebb kütyüjén akkor azt mindenki hallja! Nem tudni,hogy előfordulhatott-e vele,hogy visszaéltek azzal amit a párodtól hallottak telefonálás alatt? Esetleg a baráti,ismeretségi körét is górcső alá vehetnéd? Lehetséges a háttérben nem nő és nem megcsalás van,hanem üzlet?
13/49 anonim válasza:
Nem feltétlenül csal meg, az is lehet, hogy kavar, flörtöl valakivel munkában, akivel személyesebb, intimebb beszélgetést váltanak, tehát olyan látszat megcsalás. Érted.
15/49 anonim válasza:
az a gond hogy beleképzeled a megcsalást a dologba, mert a megcsaláson kívül rengeteg lehetséges opció van. pl nem szeret telefonálni mások előtt, valami illegális dologban van benne, valami barom zaklatja, stb
16/49 anonim válasza:
Hát nem tudom, ha a vőlegényem hirtelen elkezdené a telefonját dugdosni, meg némítani, akkor az több mint gyanús lenne nekem is. A kérdező 2 éve ismeri a párját, tehát ha amúgy is ezt csinálta volna a pasi a megismerkedésük elején is, akkor valószínűleg nem lenne erről kérdés. Főleg, hogy írta a kérdező, hogy egy délutánon fontos hívást is várt, állásinterjú miatt, de akkor is képes volt lenémítani inkább. Nah, ha addig nem is lett volna gyanús a dolog, ezzel már igen! Én megkérném a helyedben, hogy ne némítsa le, hiszen fontos dolog miatt is kereshetik, vagy ha ne adj' Isten bárkivel bármi történik, ő mégis honnan fogja megtudni? Szerintem hülye duma az olyan, hogy "azért némítom le, hogy ne zavarjanak, ha együtt vagyunk." Én sem némítom le, és ha olyan hív akinek nem akarom felvenni, akkor hívás közben is le lehet némítani, vagy kinyomom, és visszahívom ha már ráérek vagy aktuális és tudok vele beszélni pár mondatot. Sanszos, hogy titkol előled valamit, de ki tudja, talán nem is nő van a dologban. Szerintem üljetek le, és kérdezd meg, hogy mire fel ez a pálfordulás, és szeretnéd ha nem nézne hülyének, bármi oka is legyen erre a viselkedésre.
17/49 anonim válasza:
Miért nem kérdezel rá egyenesen, hogy mi az oka az új szokásának? Otthon az ember nem viszi még a wc-re is magával a telefont, hanem leteszi. Ha csörög, vagy üzenet jön, a másik is oda tudja adni neki, ha ő van közelebb hozzá. Ez nekem nagyon gyanús lenne, hogy ennyire görcsösen dugdossa előlem, mert ez a helyzet.
18/49 A kérdező kommentje:
Százszor kérdeztem már tőle,mindig üres kifogás a válasz.Pont ez bosszant,akkor legalább hazudna valami hihetőt.
2015. febr. 12. 08:32
19/49 anonim válasza:
Ha eddig nem csinálta,akkor az elég gyanús szerintem.Nem feltétlenül megcsalás,de valamit tuti titkolni probál.Főleg ha mindenhova viszi magával,mert ha kint hagyja az asztalon,úgy hogy nem vagy ott,akkor semmi gond szerintem.Viszont ha tényleg mindenhova viszi magával,akkor gyanakodásra ad okot.Szép nem szép,tudom nem szép kutakodni,de én tuti belenéznék a telefonba,hogy meggyőződjek róla.Amúgy nálunk is volt ilyen,igaz ő nem halkította le,de mindenhova vitte magával,még wc-re is,kicsit gyanús lett nekem a dolog.Belenéztem engem nem érdekel,nem akarok hazugságban élni,végül semmit nem találtam.
20/49 anonim válasza:
*márint ha kint hagyja az asztalon,úgy hogy te nem vagy ott,akkor semmi gond szerintem.Viszont ha nem meri ott hagyni,akkor szerintem valami van tuti,nem feltétlen megcsalás,de valamit titkol szerintem.Ha valakinek ilyen szokása volt eddig is,akkor nem fognék gyanút,de ha hirtelen ilyeneket csinál,akkor bizony én belenéznék abba a telefonba.Lehet lepontozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!