Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, a férfiak hány...

Mit gondoltok, a férfiak hány %-a betegesen féltékeny?

Figyelt kérdés
Már a 3. kapcsolatom kezd tönkremenni emiatt. Más is futott már bele ennyiszer ilyen férfiba?

2015. febr. 12. 15:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen. Aztán tudatosan kerültem és most olyan férjem van, akinek van elég önbizalma és bennem is bízik. Jó érzés, hogy nem fojt meg.
2015. febr. 12. 15:04
 2/12 anonim válasza:
Szerintem keves betegesen feltekeny ferfi van. Ha mar a harmadik kapcsolatod kezd emiatt tonkremenni, nezz magadba, hatha te teszel olyat ami ezt valtja ki a parjaidbol.
2015. febr. 12. 15:05
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Ha mar a 3ik ilyen akkor lehet hogy okot adsz ra?
2015. febr. 12. 15:07
 4/12 anonim ***** válasza:

Sokkal kevesebb, mint amennyi nő.

De igazat adok a másodiknak, hogy ha 3 kapcsolatodban féltékeny férfit fogsz ki, akkor veled lehet a hiba.

2015. febr. 12. 15:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem téged olyan tulajdonságok vonzanak a férfiakban (pl. dominancia), ami általában együtt jár a beteges féltékenységgel, birtoklással. Sok férfi ilyen, de azért 3-ból 3-at csak az talál, aki tényleg rájuk vadászik. Alapvetően egy ilyen kapcsolat után az ember meg tudja határozni, melyik jellemvonás vagy milyen viselkedés valószínűsíti, hogy később egy kapcsolatban eluralkodjon a féltékenység, és tudatosan kerüli a kapcsolatot ezekkel a férfiakkal. Te még nem rajtad össze a képet, mert valószínűleg nagyra értékeled azokat a tulajdonságokat, amik együtt járnak a féltékenységgel.. Gondolkozz egy kicsit, mi volt a közös az eddigi 3 férfiban, és legyél óvatosabb a jövőben.
2015. febr. 12. 15:13
 6/12 anonim ***** válasza:
64%

7%.

:)

2015. febr. 12. 15:14
 7/12 A kérdező kommentje:
Teljsesen más típusú férfiak. Nem hiszen hogy én tennék olyat, direkt kerülöm az ilyen helyzeteket (nem járok sehova, nincsenek barátaim, nem beszélgetek férfiakkal csak ha munkából kifolyólag muszáj.)
2015. febr. 12. 15:32
 8/12 Költőnő? ***** válasza:
41%
nem tudom, nekem még csak egy volt, de azt hamar le is pattintottam. Nem bírom, ha korlátoznak. Nem adok rá okot, de a társas kapcsolataim, férfi barátaim senki ne próbálja leépíteni. Aki nem tudja elfogadni ezt, az engem nem tud.
2015. febr. 12. 15:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is a nők többsége féltékeny inkább.
2015. febr. 12. 15:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Az én páromnak a béka seneke alatt van az önbizalma és egyáltalán nem féltékeny,soha nem is volt az,úgyhogy hagyjuk már ezt az önbizalom dolgot!Az exem akiben túltengett az önbizalom egy betegesen féltékeny állat volt utólag sok-sok év után jöttem rá,hogy bizony ennek én voltam az oka részben,mert rátettem egy lapáttal az alapféltékenységére,bár szerintem ártatlan dolgokkal (neki nem voltak azok)!

Keress egy olyan pasit aki immunis erre a féltékenység dologra!

2015. febr. 12. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!