Mit gondoltok, a férjem családjának van igaza, vagy nekem?
38 hetes terhes vagyok, tehát bármikor megindulhat a szülés.
Anyósomnak szombatra szervezett a sógorom szülinapi meglepetésbulit, 180 km-re tőlünk.
Én mondtam, hogy így, mindenórás kismamaként nem akarok elmenni, ráadásul anyósom utál engem, szóval nem hiszem, hogy örülne a jelenlétemnek.
A sógorom szerint viszont mindenképp ki kellene békülnünk, és szerinte ez a legmegfelelőbb alkalom. És képtelen megérteni, hogy a saját anyámhoz se mennék el, nehogy állati messze az orvosomtól induljon meg a szülés.
És nagyon nem tetszik, hogy a sógorom nem ért meg és erőlteti hogy menjek el, pedig neki is van már két gyereke, pontosan tudja, mekkora izgalommal jár az utolsó pár hét a baba születése előtt.
Egyébként a férjem sem akart elmenni, én beszéltem rá, hogy azért az anyukája születésnapját ne hagyja ki, ha véletlenül mennem kellene a kórházba, akkor majd megyek taxival.
Mit gondoltok, igazam van, vagy pedig túlparázom és el kellene mennem anyós születésnapjára? Csak mert bőven elég baj, hogy anyóssal rühelljük egymást, nem szeretném, ha a sógorommal is feszültség lenne köztünk. Ti elmennétek?
#21,
neked van gyereked? És ha van, akkor csak úgy, egy random orvosnál szülted, minden probléma és komplikáció nélkül? Nem kötözködni akarok, tényleg érdekel.
"Valóban, meglepő a mai világban, hogy egy nő nem otthon döglik és játssza z eszét, hogy ő mennyire terhes, már tol a pillanattól, hogy megcsinalta az első tesztet...."
Na, eddig bírtam, most sikerült kihoznod a sodromból. (Bár nyilván ez volt a célod.)
Mindenórás vagyok, te idióta. Nem az eszemet játszom, csak nem szeretnék út közben, a kocsiban szülni, sem anyós házában, sem pedig a világvégén valami noname kórházban egy random orvosnál. De ha már ilyen kib.@szott okos vagy, akkor kívánom neked, hogy a következő gyerekedet az országúton kelljen megszülnöd, út közben. Ami ugye tök okés, mert hát a terhesség nem betegség. Már ha egyáltalán nő vagy, bár a megnyilvánulásaid alapján nem nagyon hiszem.
"de hát miért utál ennyire? :("
Nem tudom. Talán mert meggyőződése, hogy én nem dolgozom. Pedig ez nem igaz, csak nem kell bejárnom a munkahelyemre, hanem otthonról szoktam melózni (informatikus vagyok). De az ő szemében csak az végez tényleges munkát, akinek hetente legalább 5ször el kell hagynia az otthonát és meg kell jelennie egy fix helyen, ahol naponta legalább 8 órát eltölt munkavégzés címén.
És mivel én ezt nem teszem, illetve tettem, az ő szenmében egy senkiházi, pénzéhes, munkakerülő lotyó vagyok, aminek az ellenkezőjéről senki sem tudja őt meggyőzni.
19: te simán hülye vagy, már bocs...
Szerintem semmiképp se menj, sőt a férjedet sem kellett volna rábeszélni (mert ha marad, azzal is azt hangsúlyozza, hogy ti összetartoztok).
Amúgy pedig éljenek az informatikus csajok! És egy kalappal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!