Mit gondoltok, milyen előnyei és hátrányai vannak annak, ha valaki megosztja Facebookon a családi állapotát? Egyáltalán mi értelme van ezt közzétenni, nyilvánosságra hozni?
Ugyanannyi "értelme" van, mint saját magát nyilvánosságra hozni és regisztrálni ezen az oldalon. Magyarán: semmi.
Annak sincs sok értelme, amikor minden bajukat megosztják, meg azt hogy mikor mit esznek és hol járnak. Csak könnyebben kirabolható áldozattá teszik magukat, aztán csodálkoznak.
Én sme láttam sokáig értelmét. Aztán rájöttem, hogy a családi állapotom kiírásával remekül tudom hergelni anyósomat, aki az első perctől rühell engem. :)
Csak azért az egyért írtam ki hogy ki a férjem, hátha anyósomat megüti a guta, hogy minden nap szembesülnie kell a dologgal, hogy minden mesterkedése ellenére elvett feleségül a pici fia. :)
Az ember az ilyesmit jó esetben nem titkolja, sőt örül neki és büszke rá.
Máskülönben mi értelme van például a karikagyűrűnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!