Miért az én gyermekeim és mi nélkülözünk azért, hogy a párom volt családjának ne legyenek anyagi gondjai?
A párommal nem rég költöztünk össze.Nekem az előző házasságomból van 2 gyermekem akik kuskorúak és én nevelem őket.Most vagyok terhes a közös gyermekünkkel.
A problèmám az hogy a párom elég szép összeggel akarja támogatni a volt családját amiből természetesen veszekedés lett köztünk.Mert ez azt jelentené,hogy nekünk kell majd nélkülözünk.A páromnak hiába mondom,hogy ők 5-en élnek 4 fizetésből + még amit ő ad nekik ,mi meg majd a fizetésének a feléből és a GYED-ből amit én fogok kapni,ő hajthatatlan ebben a kérdésben.
Nektek mi a véleményetek erről és mit tennétek az én helyemben?
én válaszút elé állítanám, mert ez örök problémát fog nektek okozni...
Inkább keresnék egy jobb partnert vagy élnék egyedül.
Mit értesz az alatt, hogy a volt családja?
Olyan van csak, hogy volt feleség/élettárs.
A gyerekeit kutya kötelessége támogatni. Ezt gyerektartásnak hívják. Gondolom, te is kapsz a te két gyereked után. Ha nem, akkor intézkedj, hogy az apjuk támogassa őket, ugyanis kettejüket nektek kutyakötelesség eltartani. Nem az új, épp aktuális párodnak!
A helyedben annyit tennék, hogy ha nem tetszik, akkor nem jövök össze elvált férfival.
Most nincs gond az anyagiakkal ,de ha csak GYED—et fogok kapni akkor jóval kevesebb pénzünk lesz.
Én nem azt mondtam hogy dobja kukába a gyermekeit.3 gyermeke van,abból kettőnek önálló keresete van.A kisebbnek természetesen fizesse a gyerektartást ,de ő még ezen felül is fizetni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!