Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézik le sokan az...

Miért nézik le sokan az eltartott nőket?

Figyelt kérdés

Most arról az esetről beszélek, amikor nincs (és a feleség nem is szeretne) gyerek.

Mi abban az elítelendő, amikor valaki tudja magáról, hogy nem képes arra, hogy olyan pályán szerezzen diplomát/szakmát, amivel meg is él, és szereti is. Nem lehet mindenki mérnök, orvos, tolmács, akármi. Boltban/gyárban/raktárban robotolni meg értelemszerűen nem akar, ha nem muszáj, meg nem is fenntartható az általa áhított színvonal. Így keres egy olyan partnert, aki szintén azt az elvet vallja, hogy a feleség dolga otthon teremteni, és biztosít ahhoz anyagilag mindent, hogy egy lelkes, kipihent, boldog felesége legyen.

Válás esetére külföldön olyan törvény áll fenn, hogy ha közös megegyezés alapján a feleség nem dolgozott, jár neki az asszonytartás az eddigi színvonalon. Ha meg a férjet éri valami, a vagyon a feleségé.

Miért is kéne mindenkinek dolgozni?

Sajnos én is beismerem, nem vagyok egy lángész, sosem lesz belőlem orvos vagy fizikus, ennek ellenére megpróbálkoztam a továbbtanulással, mert az érettségim jó lett. Mellette természetesen dolgozom egy boltban kasszásként.

Nem vagyok egy irigy, megekeseredett ember, de látva azt a gyermeki csodálkozást a fentiekhez hasonlóan élő ismerősömön hallva, milyen körülmények között (sokszor 6-7 órán át nem tudom használni a mosdót, nem ihatok, és másnap leszakad a vállam), azért elgondolkodtatott.

Egyedül egy dologban nem tudtam vele egyetérteni, hogy ha tudom, hogy nincs hozzá eszem, minek tanulok.

Mondjuk azért, mert nem akartam feladni úgy, hogy meg sem próbálom, de ez most pont mindegy.

Szóval, miért lenézendő, ha valaki már fiatalon (18-20) eldönti, hogy a munka világa nem neki való, és mást szeretne?

Nem hiszem el, hogy ennyien aggódnak azon, hogy mi lesz szegény random, idegen lánnyal, ha nem lesz a férje.

Sajnos sokan dolgozóként is megnézhetjük magunkat, ha kiesik akár az egyik kereset is, szóval ez nem csak őt fenyegeti.

2018. jan. 27. 18:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/117 anonim ***** válasza:
83%

Azért ne haragudj, de ahhoz ritka idiótának kell lenni, hogy valaki a több ezer tanulható szakma közül semmit ne legyen képes megcsinálni. Még az enyhe értelmi fogyatékosok és a fizikailag sérültek is tudnak tanulni és dolgozni, ha akarnak.

Ettől függetlenül én nem nézem le, ha annyit akar csak az élettől, hogy valaki felesége legyen, hajrá. Persze könnyű úgy biztosítani a dolgot, ha a másik köteles nekem fizetni az asszonytartást akkor is, ha elválunk.

Ilyet akkor se lenne képem elvárni egy férfitól, ha előtte eltartott volna évekig.

Nehogy már azért fizessen nekem hátralévő élete végéig, mert pár évig az asszonykája voltam. EZ nevetséges.

Akiket lenézek, sőt, leköpném és megtaposnám őket, azok pl. a tévében bemutatott luxusfeleségek, vagy Vajna Timi.

Szórják a milliókat minden felesleges sz**a, verik a nyálukat, hogy ők micsoda üzletasszonyok, közben egy fillérjük nem lenne a megpuhult péniszű palijaik nélkül. Kritikán aluli a viselkedésük. Na az ilyen nőktől hányok.

2018. jan. 27. 19:00
 22/117 anonim ***** válasza:
89%

Mintha egy jómódú férj mellett kellene takarítani.Arra van a bejárónő.Főzni se kell,mert azért mennek étterembe,vagy hozatnak kaját.

Tünci posztolgatja fészen a legújabb laposhasas fotót,vagy az új Gucci táskát és kb ennyi az élete.

A férje aztán bevásárolja valami tévébe,ahol oszthatja az észt és nagyon hasznosnak és fontosnak érezheti magát.

Így születik a celeb.

Rá 5 évre aztán jön a hír,hogy szajnosz elváltak és Mr.pénznek már megvan a következő 18 éves husi (akit 15 éves kora óta qúrogatott),a kidobott asszony meg kap pár milkát és posztolgathat a sanyarú sorsáról oldalakat két konditeremszelfi között.

Igazi példaképek ezek.

2018. jan. 27. 19:05
 23/117 anonim ***** válasza:
75%

"Amugy nem értek egyet azzal, hogy nem tesz a kapcsolatba semmit, csak a testét.

Egyedül viszi a háztartást sokuk, a férfinak nincs más dolga, csak leülni a vacsoraasztalhoz meg felvenni a vasalt inget. " Bejárónőt olcsóbban is kapni mint eltartani egy nőt. Amúgy meg: a háztartást a legtöbb nő munka mellett viszi. Miért tartana ezért bárki piócát? A bejárónő, meg az alkalmi ku.rva együtt is olcsóbb mint kitartani egy luxusp*csát.

2018. jan. 27. 19:10
 24/117 A kérdező kommentje:
Ha mindkét fél teljes állásban dolgozik, jó esetben nem a nő viszi a teljes háztartást.
2018. jan. 27. 19:15
 25/117 anonim ***** válasza:
67%
Vagy mégis, és? Akkor mi van? Azt hiszed a házvezetősdi megér annyit hogy kitartsanak? Ugyan már. Ahhoz nagyon ostoba férfit kell kifognod.
2018. jan. 27. 19:17
 26/117 anonim ***** válasza:
84%
Azért mert van egy férj, aki valószínűleg értelmes tanult ember, sokat dolgozik és van mellette egy feleség aki kurv.ára nem ért semmihez, nem is dolgozik. Nem egyenlőek a beadott értékek. A férfi adja a nagyját a nő meg kb semmit. A nők pedig pont, hogy egyenjogúak akarnak lenni sokszor. Itt nagyon távol állunk tőle. Szerintem ha valaki ennyivel kevesebbet tesz a jóért, akkor lehetne akár a másiknak alárendelve is. Mellesleg egész nap otthon ül az adott hölgyemény, szerintem elég unalmas lehetne neki és sok gondot okozhat. Bár én azt is utálom, aki a férje pénzén csinál magának mondjuk egy vállalkozást és úgy tesz mint egy baromi nagy üzletasszony, a férje pénzén. Ők pedig "dolgoznak" is. Valaki írta itt, hogy a válásnál feleződik a pénz. Ha jót akar magának egy férfi, az köt házassági szerződést és ha elválik, a nő ott marad a semmivel. Amit amúgy meg is érdemel.
2018. jan. 27. 19:22
 27/117 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy csak hogy nézzük a mérleget: Adott egy gyakorlatilag bentlakásos alkalmazott, aki semmi hasznot nem hoz. Az még csak-csak oké hogy el van tartva, de annyit tuti nem ér hogy luxusba tartsa az ura, hogy a hobbikáinak éljen. Arról meg hogy bármiben is döntésjoga legyen, vagy visszautasítsa a szexben a gazdit, szó sem lehet. És még igy is túl van fizetve a nő. Ha gyerekstátuszban akar lenni, oké, de akkor ne várja hogy úrnőként kezeljék. Mint mondtam: a fizetett ágymelegítőnek kuss a neve. Miért is becsülne meg egy megvető valakit egy férfi? Az ilyen az aminek hangzik: Kur.va. Csak takarít is.
2018. jan. 27. 19:24
 28/117 anonim ***** válasza:
63%
*megvehető
2018. jan. 27. 19:26
 29/117 aranyos121 ***** válasza:
79%
csak pénzér férjhez menni szerintem kihasználás és undorító és azért több pénz jut a házhoz ha ketten kerestek mert ha már nem kellesz a párodnak mert megöregedtél és nincs szakma a kezedbe mit csinálsz? vagy a párod meg betegedik? ki tartasz mellette vagy hűtlenül ott hagyod mert már nem keres? gyárba is lehet menni nem halsz bele..legalább értékeled is majd amit meg veszel mert a te saját pénzed amiért meg dolgoztál..nem csak pénzt kunyizol az uradtól...szerelem nélkül amúgy se tudom hogy lehet élni valakivel hogy nem is szereted valószínű nem is passzoltok egymáshoz csak vitatkoztok minden nap meg szerintem az a normális és szép gyerek aki 2 ember gyümölcséből van
2018. jan. 27. 19:34
 30/117 aranyos121 ***** válasza:
61%
ne azért menjünk férjhez mert gazdag hanem mert szereted mert ez kihasználás
2018. jan. 27. 19:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!